Anamaria Vasile

Ce a desenat cu bastonul, pe zapada, o batranica in timp ce astepta tramvaiul, te lasa fara cuvinte

Dragostea nu are varsta, iar inima nu imbatraneste niciodata. Asa se poate spune atunci cand privesti fotografia postata de un iesean pe pagina grupului de Facebook ”Esti din Iasi daca…”. O statie de autobuz, oameni care asteapta, rabdatori, tramvaiul.

Ninge, iar zapada a acoperit deja trotuarele. Printre cei care asteapta tramvaiul, o batranica in baston. Iar aceasta, spre suprinderea tuturor, deseneaza cu bastonul pe zapada abia asternuta. Batrana a desenat o… inima, iar o astfel de imagine impresioneaza. ”Doar o batranica ce deseneaza o inima cu bastonul asteptand in statie. Buna dimineata! ”, a scris Marius Alexandru, cel care a postat si respectiva fotografie.

Bineinteles, internautii au reactionat imediat in fata unei astfel de fotografii, fiecare incerand sa dea o interpretare cat mai apropiata de… ceea ce se presupune a fi gandit batrania atunci cand a desenat acea inima pe zapada. ”Vrea sa spuna ca e cu inma la pamint…..?”, ”Ce frumos….azi o doamna de 82 ani mi-a spus…,,necazurile vin singure dar pentru bucurie sa lupti si sa o cauti in orice,,…..deci…sa poti desena o inima cu bastonul este o mare bucurie…!!!”,”Superba imagine”, ”De multe ori aceste persoane au mai multa vointa de a trai decat un tanar..felicitari!

Noi tinerii sintem mereu stresati si uitam sa traim…sa ne bucuram de micile bucurii ce ne ofera viata?”, ”Simpatica batranica ??”, ”Foarte frumos,viata la orice varsta !!!”, ”Draga de ea!?”, ”Suflet de copil… Bravoo, mamiii!!!”, ”Pentru ca ea nu imbatrineste niciodata ??”, ”O imbratisare merita ???” , au fost cateva dintre comentariile postate de vizitatorii peginii grupului de Facebook ”Esti din Iasi daca…”.