Anamaria Vasile

Ritual de 10 minute pentru declansarea senzatiei de fericire, recomandat de ducesa Meghan Markle

Inainte de a deveni ducesa de Sussex, Markle obisnuia sa-si impartaseasca experientele pe blogul personal, unde scria despre alimentele preferate, destinatii de calatorie si cum a descoperit „cheia fericirii ei“.

Intr-un post din 2015, Meghan vorbeste despre meditatia vedice (hindusa), o practica pe care a invatat-o de la un barbat numit “Light”, dezvaluind ca aceasta practica o face „mai fericita“, scrie The Independent. Potrivit ducesei, aceasta l-a intalnit-o pe Light Watkins in timp ce lua cina cu un prieten in Santa Monica, California. Watkins s-a dovedit a fi initiat in meditatia hindusa si, desi initial a pus la indoiala faptul ca meditatia zilnica poate avea beneficii reale, dupa ce i-a dat o sansa a ajuns sa spuna ca aceasta este „linistea care i-a schimbat viata“, noteaza adevarul.ro.

Cu toate ca ducesa a recunoscut ca meditatia i se parea plictisitoare la inceput, a realizat ca „este mai fericita, iar meditatia are o stransa legatura cu acest rezultat“. Dincolo de propria experienta, Markle a inclus in postarea sa si sfaturile lui Watkins cu privire la meditatia Vedica – o meditatie nereligioasa centrata pe atentia asupra respiratiei, care „va va ajuta sa va gasiti linistea interioara“.

Potrivit lui Watkins, ar trebui sa „lasati meditatia sa se intrepatrunda cu respiratia si sa nu va pierdeti in gandurile voastre. Lasati toate gandurile sa treaca, nu va opuneti acestora“. „Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa-ti petreci 10 minute de liniste intr-o lume agitata“, a incheiat ducesa.