Anamaria Vasile

Cum au reactionat Mihaela Radulescu si Andreea Marin la vestea ca Stefan Banica va deveni din nou tata

Stefan Banica Jr. a anuntat ca va deveni din nou tata la finalul unuia dintre concertele sale succesive din preajma Craciunului, culmea ar fi fost sa repete anuntul la fiecare dintre ele.

”Doamnelor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu daca imi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seara… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara“, a spus Banica.

Veste de ultima ora! Stefan Banica Jr. va deveni tatic! Declaratia fabuloasa a artistului

Cum au reactionat la aceasta veste fostele sotii – Mihaela Radulescu si Andreea Marin? Simplu, au ignorat-o!

La doar cateva ore dupa ce noua paternitate a lui Banica s-a raspandit in media, Mihaela Radulescu a postat pe o retea de socializare o imagine cu actualul ei iubit, Felix Baumgartner, insotita de urmatorul comentariu: ”Atunci cand arta il intalneste pe Felix”.

La randul sau, Andreea Marin n-a bagat absolut deloc de seama ca fiica ei si-a lui Banica Jr., Violeta, in varsta de 11 ani, va avea o sora, ci a fost de-a dreptul captivata sa le arate fanilor cum se pregateste de Craciun si le-a spus ca stie ce cadouri le va aduce Mos Craciun.