Anamaria Vasile

Chiar daca esti deja mare iata 10 momente in care ai nevoie de mama. Emotionant de citit!

1. CAND TE SIMTI TRISTA SI DEZORIENTATA
Mama va fi mereu acolo. Ai anumite necazuri pe suflet pe care nu vrei sa le impartasesti cu nimeni. Singurul lucru pe care ti-l doresti este o imbratisare sau o asigurare din partea celei care ti-a dat viata, ca totul va fi bine.

2. CAND AI NEVOIE DE UN SFAT IN DRAGOSTE
O mama stie ce simti atunci cand esti inselata sau cand dragostea nu este impartasita. Ascult-o pe mama ta cand vine vorba despre barbati deoarece e mai trecuta prin viata decat tine.
3. CAND VREI SA O BUCURI SI PE EA CU SUCCESELE TALE
Simti neaparat nevoia sa ii impartasesti mamei tale faptul ca ai luat examenul de conducere sau ca ai castigat un premiu la un concurs? Este ceva normal! Vrei sa o faci mandra de ceea ce ai reusit, sa ii demonstrezi ca nu s-a chinuit cu cresterea ta in zadar.

4. CAND NU-TI IES CLATITELE SAU CIORBA
Atunci cand te apuci de treaba prin bucatarie, mai ales daca este prima ta incercare, automat o vei suna pe mama ta sa te sfatuiasca cum sa faci sa nu ti se taie maioneza sau sa nu ti se lipeasca clatitele de cratita.
5. CAND VREI SA II ARATI CA O IUBESTI
Dupa ce crestem mari, ne indepartam de casa parinteasca si, implicit, de mamele noastre. Asta nu inseamna ca nu le mai iubim ci, pur si simplu, suntem prea ocupati sa ne organizam vietile.

7. CAND NU INTELEGI DE CE E LUMEA REA
Mama te-a invatat ca trebuie mereu sa fii buna, sa le intorci si obrazul celalalt atunci cand ti se face rau. Numai ca aceasta situatie nu poate persista prea mult si ai nevoie de o pauza de respiro, ai nevoie ca cineva sa iti explici de ce oricat de mult bine ai oferi, primesti doar dispret in schimb.

8. CAND AI NEVOIE DE ACELE SFATURI DE FRUMUSETE UNICE
Doar mama ta iti poate spune cat de frumoasa esti si iti poate oferi cele mai sincere sfaturi. In plus, cu trecerea timpului, aceasta a acumulat o serie de retete de infrumusetare pe care le poti aplica si tu.
9. CAND AI NEVOIE CA CINEVA SA ITI COASE CAMASA…
Mama este cea la care apelezi. Sau atunci cand vrei sa iti brodeze o fata de masa pe care ti-o doresti foarte mult.
10. CAND AI NEVOIE PUR SI SIMPLU DE O IMBRATISARE
Nu exista una mai calduroasa si mai plina de energie decat a mamei tale.