Anamaria Vasile

Va indoiati de existenta lui? 10 semne ca ingerul vostru pazitor este undeva pe aproape

Ingeras cu ochi de aur si cu aripi la spate, ai grija de mine! Ne mangaiem deseori cu ideea ca ingerii nostri pazitori se afla langa noi, ne privesc si ne protejeaza in momentele dificile. Acest lucru ne da speranta chiar si in cele mai grele clipe si, uneori, ca prin minune, evitam nenorocirile care ne pasc. Exista o teorie precum ca ingerii pazitori sunt persoanele noastre apropiate, care au parasit aceasta lume fizic, dar spiritual au ramas alaturi noi. Ele sunt invizibile, se afla in apropiere si incearca sa ne protejeze si sa ne avertizeze cand suntem in pericol.

Iata 10 semne care ne demonstreaza acest lucru!

1. Formele norilor.
Cand erati copii, ati studiat, cel mai probabil, formele norilor. Daca, privind spre cer, veti observa chipul unei persoane dragi, care nu mai este in viata, sa stiti ca acest lucru nu este intamplator. Spiritele pot folosi norii pentru a transmite mesaje, sa va dea de inteles ca exista. Acestea pot include semne mai generale, cum ar fi niste forme de pene sau fotografii care va reamintesc de o anumita persoana.

2. Culoarea.
Putini stiu, dar fiecare inger are propria sa culoare care-i determina energia. Iar alegand aceasta culoare, ii putem invita in viata noastra. In acelasi timp ei pot folosi aceasta culoare pentru a va comunica ca sunt aproape. Daca veti incepe a observa brusc aceeasi culoare oriunde v-ati uita, nu neglijati acest lucru. Aceasta ar putea fi si o coincidenta, dar atunci cand se intampla mai des, poate fi un semn.

3. Zgomot in urechi.
Daca simtiti vreun zgomot care nu are nici o explicatie fizica, fiti mai atenti. Atunci cand spiritele incearca sa ne indrume sau sa ne ofere informatii, o fac prin intermediul asa-numitor „descarcari”, un transfer de informatii de dincolo. Deoarece aceste informatii ne sunt transmise la nivel spiritual, am putea sa nu ne dam seama despre ceea ce se intampla, cu exceptia sunetelor din urechile noastre.

4. Muzica.
Se spune ca muzica este un limbaj universal prin intermediul caruia putem comunica in orice limba, cu orice cultura sau natie. Muzica mai este capabila sa transmita si mesaje din universul spiritual. Aveti vreo melodie pe care o asociati cu vreun prieten sau cu vreun membru al familiei care nu mai este in viata? Ar putea fi vorba despre vreo melodie care v-a ramas in minte sau pe care o auziti peste tot. Desi acest lucru poate fi explicat ca o simpla coincidenta, ar putea fi si un mesaj de dincolo.

5. Miracolele.
Acesta este unul dintre semnele cele mai stranii. Vorbim despre oameni, care la un moment dat au reusit sa evite unele tragedii cum ar fi, de exemplu, faptul ca au intarziat la avionul care s-a prabusit mai tarziu. Astfel de lucruri sunt doar un miracol, un exemplu de interventie divina. Ele sunt un semn ca cineva va pazeste.

6. Fluturi.
Fluturii sunt considerati in multe religii si culturi drept un simbol al schimbarilor si al transformarii. Dar sunt, de asemenea, asociati cu cei care au plecat de langa noi, dar prin intermediul fluturilor ne pot comunica ca sunt alaturi de noi.

7. Animale.
Fiti atenti la tot ceea ce se intampla in jurul vostru atunci cand va confruntati cu cele mai dificile momente din viata. Daca sunteti epuizat din punct de vedere emotional si observati ca un animal sau o pasare sta in apropiere sau chiar se apropie, ca si cum ar dori sa va ofere sprijin, sa stiti ca este vorba de un spirit. Deoarece ingerii nostri pazitori nu pot sa ne contacteze intotdeauna direct, o pot face prin intermediul altor fiinte.

8. Pene albe.
Penele albe au fost considerate mai mult timp drept un simbol al puritatii si al ingerilor. Daca observati vreo pana pe pamant, sa stiti ca ar putea fi mai mult decat o simpla coincidenta. Indiferent de faptul daca o veti lua sau doar va veti uita la ea, sa stiti ca aceasta pana ar putea fi un semn ca ingerii va privesc.

9. Lumanari sau lumina.
Spiritele nu sunt niste fiinte fizice, dar apar sub forma de energie care circula prin lumea noastra. Chiar daca nu le putem simti prezenta, am putea sa le observam cu coltul ochiului, ca un licar de lumina, care apare in vederea noastra periferica.

10. Senzatii.
Desi exista multe semne fizice, care ar trebui luate in considerare, nu subestimati niciodata puterea propriei intuitii si primele impresii. Uneori aveti pur si simplu senzatia, ca cineva se afla in apropiere de Dvs. Daca aceasta senzatie va da o stare de confort, siguranta si caldura, atunci acesta ar putea fi ingerul Dvs pazitor. Ati putea simti chiar cum cineva va priveste sau va pune o mana pe umar. Ingerii au alte modalitati prin intermediul carora ne comunica despre prezenta lor in viata noastra. Fiti atenti la semnele lor si, foarte probabil, veti reusi sa evitati unele probleme ori sa va intalniti fericirea in cale.

Ati avut parte de asemenea experiente?