Anamaria Vasile

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii

Răul îl creăm cu mâna noastră. Poate că nu ne dăm seama când facem o greșeală.

Poate că nu ne dăm seama cât de mare este acea greșeală. Dacă ne-am axa pe prezent, am lăsa trecutul la locul lui și nu ne-am mai gândi la viitor, poate că am reuși să ne schimbăm în bine dar și lumea să se transforme în persoane înțelegătoare.

Nu putem obliga un om să devină ceea ce nu vrea să ajungă, dar putem să îi deschidem ochii și să o ajutăm să înțeleagă ce este bine, ce nu este bine, ce trebuie să facă și ce nu trebuie să facă.

Fiecare are destinul său și nu putem să-l deranjăm noi, dar putem să îi ajutăm să o ia pe un drum mai scurt, luminos și frumos. Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii!

1.CAPRICORN–

Nativii acestei zodii nu au avut un trecut prea strălucit, dar asta nu i-a împiedicat să ajungă ceea ce sunt în momentul de față.

Gândirea pozitivă vă ajută să scăpați din orice pericol și reușiți să treceți peste obstacole de fiecare dată. O persoană puternică, cum sunteți dumneavoastră, nu se dă batută nici când ajunge în ghearele celui mai mare pericol.

Când încercați să rezolvați vreo ghicitoare care să vă scape de alt obstacol, aveți mintea limpede, sufletul liniștit și o imaginație bogată care este întotdeaună lângă dumneavoastră când aveți nevoie de ajutor.

2.BERBEC–

Nativii acestei zodii nu au experimentat cum să scape din toate problemele care îl bântuie, deoarece a avut mereu ajutoarele lângă el.

Dar în viitorul apropiat totul o să ia o întorsătură pentru că, acele persoane au obosit să vă tot apere și și-au luat o pauză. Sunteți o persoană mai sensibilă, dar știm că se ascunde un luptător în dumneavoastră și trebuie să îl scoateți în cele mai grele momente, deoarece nu o să mai aveți așa multe ajutoare.

3.PEȘTI–

Nativii acestei zodii au avut un trecut minunat și plin de momente de bucurie alături de familie și prieteni, dar nu toate lucrurile sunt veșnice și trebuie să acceptăm să intre în viața noastră și lucrurile nefericite că altfel, n-ar mai fi o viață.

Sunteți o persoană ordonată, cu ideile bine așezate pentru a le scoate când vă pândește un necaz și aveți nevoie de ele.

Nu vă place să vă atașați de persoanele care vă doresc răul, dar și când ochii dumneavoastră sunt acoperiți și o faceți, viața voastră se întoarce cu susul în jos

4.VĂRSĂTOR–

Nativii acestei zodii s-au chinuit prea mult ca să cedeze locul unde sunt acum. Dumneavoastră sunteți o persoană serioasă și toată ziua sunteți pe la serviciu.

Ambiția este și ea imensă și cu ajutorul ei reușiți să vă împliniți și mai multe vise. Nu vă apropiați de persoane străine, dar și când o faceți nu vă mai puteți îndepărta de răul care este chiar lângă dumneavoastră. Personalitatea dură a voastră sperie pe toată lumea, dar noi știm că în sufletul dumneavoastră este un strop de bunătate și tandrețe.

5.FECIOARĂ-

Nativii acestei zodii au întâlnit multe persoane nepotrivite și s-au hotărât să nu mai stea cu nimeni. Astrologii ne-au informat despre zodia dumneavoastră și ne-au spus că în viitorul apropiat, Planeta prieteniei, Marte, o să aibă o poziție excelentă, iar dumneavoastră puteți să profitați de ea și să încercați să vă găsiți acel prieten care nu o să vă lase, nu o sa fie lângă dumneavoastră doar pentru bani și o să vă facă ziua mai bună doar cu apariți ei.

Sunteți o persoană care mai face alegeri neplăcute, dar aveți o energie de nedescris și reușiți să puneți în echilibru distracția cu serviciul.

6.SCORPION–

Nativii acestei zodii s-au gândit mult până să facă alegerea asta și au ales. O să vă chemați familia și prietenii pentru a le cere niște sfaturi, dar și să vă distrați împreună în concediu.

Ați muncit mult și niciodată nu ați vrut să vă mai odihniți, dar în viitorul foarte apropiat o să vă schimbați decizia și o să vreți să petreceți mai mult timp cu persoanele importante pentru dumneavoastră. Sunteți o persoană harnică, vă place să vă informați despre toate categoriile posibile și imposibile.

7.RAC–

Nativii acestei zodii au plănuit multe, dar Universul nu a fost de aceeași părere și v-a pus câteva obstacole. Cu mintea voastră creativă o să reușiți să treceți și acest exament. Sunteți o persoană ambițioasă și vă place să primiți sarcini cât mai grele și neobișnuite. Vă place să credeți că viața este mult mai distractivă și mai interesantă decat linia peste care o să pășim odata și odata.