Anamaria Vasile

Horoscop 2019-2020: Saturn în Capricorn vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure

Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani Saturn în Capricorn până pe 21.03.2020 vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem. În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ.

Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti. Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

De aceea recomandăm răbdare şi înţelepciune. Saturn în Capricorn doreşte să facă curăţenie din interior, poate de aceea vom simţi că avem o stare ciudată, care ne apasă pe suflet. Capricornul guvernează: politică, biserică, monarhie, marile corporaţii, sistemul monetar, macroeconomia.

Schimbările produse în aceste structuri ale statului vor genera ample conştientizări în memoria colectivă. Recomandăm să concepeţi un plan pe domeniul de viaţă analizat pentru fiecare semn zodiacal , pentru a şti unde doriţi să mergeţi, deoarece aceste proiecte vor fi în lucru în următorii 29 de ani.

Horoscop BERBEC: ambiţie, tenacitate în atingerea scopurilor

Pentru nativii Berbec această schimbare va aduce mai multă ambiţie, tenacitate în atingerea scopurilor. Tot ce aţi conceput la nivel de viziune, sub influenţa lui Pluto până acum, în urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandăm gestionarea cu atenţie a energiei.

Horoscop TAUR: vor evolua pe plan intelectual, vor studia

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, proiectele iniţiate acum vor fi în lucru în următorii 29 de ani: Nativii Taur, în urma acestui tranzit, de aproximativ 2 ani, vor evolua pe plan intelectual, de aceea cei ce nu au avut posibilitatea de a studia ceea ce îi pasiona, acum pot să mai înceapă o facultate.

Horoscop GEMENI: vor renunţa la acele plăceri costisitoare

Saturn în Capricorn pentru nativii Gemeni aduce câştiguri financiare, aceste sume venite de pe urma unor speculaţii pot să fie înmulţite, dar de cele mai multe ori ulciorul nu merge de multe ori la apă, prin urmare, recomandăm evitarea speculaţiilor, mai ales ale celor ce irită legea, deoarece Saturn nu umblă cu astfel de lucruri.

Nativii Gemeni ce ştiu că sunt dependenţi de ceva să ia aminte, căci pe parcursul următorilor 2 ani, totul va funcţiona astfel încât ei vor renunţa la acele plăceri costisitoare, poate chiar cu preţul sănătăţii

Horoscop Rac: probleme sau restricții în cãsnicie, frustrãri, piedici, responsabilităț

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani: Saturn, plasat în casa căsătoriei, se va manifesta asemenea unui cutremur în căsniciile ce nu mai au nimic solid, de fapt cred că acești nativi vor avea și ei puterea să spună STOP acolo unde lucrurile nu mai merg.

Relațiile care au mers din inerție, în următorii 3 ani vor înceta, pe cale amiabilă, vestea bună este că acești nativi vor întâlni la scurt timp altă persoană care să îi facă să simtă că recuperează timpul pierdut.

Horoscop Leu: au tot ce le trebuie pentru a reuși, vin mari realizări

În urma tranzitului Saturn în Capricorn mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani: Nativii din Leu vor pune preț pe munca lor, vor învăța să se aprecieze mai mult, să își acorde timp și pentru odihnă.

Dacă ultimii ani Leii au simțit că muncesc în zadar, că eforturile lor nu sunt apreciate, acum pare că a venit și vremea lor.

Horoscop Fecioara: vor fi nevoiti să renunțe la critică

Fecioarele vor fi nevoite să renunțe la critică, mai ales față de copiii lor, vor învăța să respecte mai mult, toate aceste învățăminte vor fi conștientizate pe propria persoană. Prin urmare, Fecioarele vor fi puse la zid de iubire, vor renunța la principiile lor, ceea ce va aduce, după multe perioade de umilire, iubirea mult așteptată.

Horoscop Balanta: evitați asocierile cu membrii familiei

Balanțele care au trăit o copilărie grea, lipsită de iubire, acum vor identifica cauza acelor situații, vor dori să își rezolve problemele din subconștient, pentru a fi ei un exemplu mai bun de părinte pentru copii. Balanțele care au un viciu moștenit în urma acestui tranzit vor renunța la acesta pentru a reface legătura de iubire în familie, cel mai probabil pentru a redobândi respectul copiilor.

Horoscop Scorpion: Saturn în Capricorn aduce disciplină

aturn plasat în casa discuțiilor și a călătoriilor scurte aduce multă disciplină și spirit practic în gândire și în studiu. Scorpionii vor fi mai reci, rigizi, vor vorbi clar și răspicat pentru a-și intimida interlocutorul. Dacă vor semna contracte, aceștia vor fi prudenți, cel mai probabil vor cere sfatul unui avocat.

Horoscop Sagetator: Vor veni idei geniale pentru a face bani

Ultimii 3 ani au adus unele lecții acestor nativi din Săgetător, acum teama de sărăcie vă preocupă. Situația materială se va îmbunătăți, veți acumula multe bunuri, dar trăind cu frica de a nu pierde peste noapte totul veți deveni zgârciți.

Acest tranzit al lui Saturn în Capricorn are un puternic impact asupra securității și al conservării, vor veni idei geniale pentru a face bani, vă veți asocia cu persoane noi, poate mai tinere, care vor rămâne în afacere mulți ani.

Horoscop Capricorn: Saturn în Capricorn vine cu schimbări majore

Va fi o perioadă de regenerare, când SCHIMBAREA va fi cuvântul ce va caracteriza aceste persoane. Pot întâlni persoane noi, care să îi ajute să evolueze, de care să de îndrăgostească.

În afaceri Capricornii vor fi mai silitori ca niciodată, vor încerca să îmbine clasicul cu noutatea, rezultatul în cazul lor va fi garantat, cei mai buni lideri pentru următoarele decenii vor fi aleși din rândul acestor nativi.

Horoscop Varsator: Secretele ies suprafață

Vărsătorii îi au pe Saturn și Pluto în casa a XII-a și tot ce ține de culise aceștia vor efectua. Cei mai avantajați vor fi cei ce lucrează în spionaj, cercetare, medicină, biologie.

Tot ce ține de secret acum poate ieși la suprafață, dar totodată vor fi și cazuri în care acum, în această perioadă, se vor constitui unele evenimente ce se vor divulga peste 30 de ani. Vărsătorii vor avea momente de depresie, în care vor căuta liniștea, vor opta pentu a se retrage în singurătate. Unele îndoieli inconștiente îi vor face să își piardă încrederea în sine.

Horoscop Pesti: Credința joacă un rol important

Cercul de prieteni se va restrânge, vor observa cine le este cu adevărat alături atunci când vor cere ajutor. Peștii se vor înconjura cu persoane înțelepte, vor citi mai mult, vor căuta adevăratul sens al vieții, acest proces va fi amplificat până în 2026.

Credința va juca un rol important, mulți nativi vor reuși în sfârșit să simtă pe pielea lor adevărata iubire, venită de la divinitate, în urma unor miracole.