Anamaria Vasile

Racilor, daca va doriti o relatie care sa dureze toata viata…o singura zodie trebuie sa cautati

Toate faptele si deciziile Racilor sunt guvernate de emotii si sentimente. Daca reusesti sa cuceresti inima atat de bine protejata a unui nativ din zodia Racului, vei fi iubita cu devotament si pasiune toata viata. Pentru nativii din zodia Racului, o relatie de dragoste este mai degraba o poveste plina de fantezie, decat de pasiune fizica. Iubirea lor este impletita, intr-o anumita masura, cu un sentiment matern, ocrotitor. Partenerul Rac va considera intotdeauna ca jumatatea sa nu se va putea descurca in viata fara el si ca trebuie sa vegheze asupra ei in fiecare zi.

Persoanele din zodia Racului s-ar intelege de minune cu Fecioarele
Nativii din Rac vor gasi liniste si multa iubire alaturi de parteneri din Fecioare. Cei doi se vor indragosti la prima vedere si vor avea o relatie care va dura toata viata. Partenerul Rac isi va adora sotul sau sotia Fecioara care il incanta cu firea iubitoare, usor ascunsa si meditativa. O alta relatie frumoasa de iubire ar putea avea nativul Rac cu Scorpionul, un alt semn de Apa. Atractia dintre ei este uimitoare si, cu trecerea timpului, va deveni tot mai puternica.

Cum sunt celelalte relatii pentru nativii Raci
Rac – Berbec
Sunt firi opuse care ar putea fi atrase una de cealalta pentru o perioada scurta de timp. Dar relatia lor se va destama cu certuri si reprosuri.

Rac – Taur
Cei doi sunt foarte devotati familiei, dar vor totul unul de la celalalt. Este posibil ca Taurul sa se simta urmarit, inlantuit de pasiunea Racului, ceea ce nu il face fericit.

Rac – Gemeni
Geamanul poate fi atras de firea iubitoare si calma a Racului, dar se vor ivi intre ei probleme grave de comunicare peste care nu pot trece fara sa sufere amandoi.

Rac – Rac
Isi cunosc prea bine defectele pentru a se suporta. Rareori vor fi de acord asupra lucrurilor importante, asupra educatiei copiilor sau a modului in care cheltuie banii.

Rac – Leu
Este o relatie care are sanse mari de izbanda. Leul are nevoie de iubire si de admiratie, iar Racul cauta stabilitatea si confortul financiar pe care nativul Leu i-l poate oferi.

Rac – Fecioara
Iubirea lor poate fi puternica si poate sa reziste de-a lungul anilor. Singurele probleme care vor afecta relatia lor vor fi cele de natura financiara.

Rac – Balanta
Fiecare va gasi la celalalt ceea ce ii lipseste. Cele doua semne se pot intelege de minune, vor fi prieteni foarte buni, dar mai putin amanti sau soti.

Rac – Sagetator
Cei doi au nevoie de multa rabdare, daca vor sa faca relatia de iubire sa reziste. De obicei, legatura dintre ei nu este insotita de pasiunea la care tanjeste nativul din zodia Racului.

Rac – Capricorn
Aceste doua semne sunt opuse pe harta zodiacului si se pot completa foarte bine. Doar ca Racul are nevoie de mult rasfat, ceea ce un partener din Capricorn nu prea stie sa ofere.

Rac – Varsator
Au sanse foarte mici sa isi intemeieze o familie, deoarece Varsatorului ii place sa fie liber, sa petreaca si sa se ocupe de cu totul alte subiecte decat nevoile unei familii.