Anamaria Vasile

10 lucruri care ne atrag la cei din zodia Capricorn

Capricornul este un semn de pamant si iese in evidenta prin determinare si disciplina. Iata 10 lucruri care ne atrag la nativii acestei zodii:

1. Sunt ascultatori – Nu ai sa intalnesti niciodata un Capricorn care sa te intrerupa atunci cand vrei sa iti spui punctul de vedere. Ei sunt mereu rabdatori si te vor lasa sa termini ce ai de spus.

2. Respecta regulile – Nativii zodiei Capricorn tin mereu cont de ierarhii, reguli, legi si autoritati.

3. Sunt harnici – Probabil ca nu sunt cei mai muncitori dintre zodii, insa Capricornii sunt cu adevarat oameni harnici, care incearca de fiecare data sa isi duca obiectivele pana la capat

4. Sunt perseverenti – Persoanele din aceasta zodie sunt deseori incercate de situatii negative si deobicei sufera in tacere. Asta nu inseamna ca vor lasa totul balta, chiar dimpotriva. Capricornii vor iesi mai puternici si perseverenti din orice necaz.

5. Sunt loiali – Ei nu isi vor trada niciodata adevaratii prieteni, mai ales ca acestia sunt, de cele mai multe ori, destul de putini.

6. Au standarde inalte – Nu conteaza ca pornesc de jos, nativii Capricorn pastreaza mereu standarde inalte si se vor stradui sa si le dezvolte cat mai mult.

7. Iubesc natura – Ei sunt genul de persoane care mai degraba economisesc cat mai mult posibil pentru a-si permite o casa departe de lume, in natura. Pentru ei nu exista expresia „nu se poate”.

8. Sunt economi – Capricornilor nu le place sa cheltuiasca bani pe lucruri de care nu au nevoie si nu le folosesc, asa ca prefera sa ii stranga pentru zile mai grele.

9. Nu le place sa fie in centrul atentiei – Aceasta zodie va cauta orice portita gaseste pentru a iesi din centrul atentiei. Se feresc sa iasa in evidenta sau sa vorbeasca prea mult pentru ca nu le place ca oamenii sa stea cu ochii pe ei.

10. Au visuri marete – Poate ca nu au fost cei mai fericiti in copilarie, sau cei mai norocosi, dar ei spera mereu la mai bine si viseaza cu ochii deschisi.