Anamaria Vasile

Aceste zodii au fost inzestrate de Dumnezeu cu daruri speciale pentru a face oamenii mai buni

4 dintre zodii au fost binecuvantate cu daruri care le transforma in prezente nepretuite aici, pe Pamant. Te numeri printre ele?

Se spune ca toti suntem facuti dupa chipul si asemanarea divinitatii. Fiecare om are in ochi o sclipire angelica si in suflet o farama de dumnezeire, fiecare este inzestrat in mod natural cu bunatate, iubire si credinta. Insa 4 dintre zodii au fost binecuvantate cu daruri care le transforma in prezente nepretuite aici, pe Pamant.

4 zodii care detin daruri speciale

Pesti – darul iubirii

Cu totii iubim ceva sau pe cineva din tot sufletul, cu toata fiinta. Insa iubirea de care sunt capabili cei nascuti in Pesti este diferita, este acea iubire crestina, neconditionata, care te face sa-ti pretuiesti aproapele ca pe tine insuti si sa-l ajuti, sa-l protejezi, sa-l intelegi. Poate cea mai empatica dintre zodii, Pestii pun deseori binele altora mai presus de al lor.

Sunt gata oricand sa ajute, fara sa astepte nimic in schimb, in afara de fericirea din ochii celuilalt. Pentru ei, nu sunt importante nici recunostinta, nici laudele, ci doar multumirea ca nu au ramas indiferenti si ca si-au indeplinit menirea de… oameni. Datorita lor, umanitatea are o sansa in plus!

Rac – darul iertarii

Model de sacrificiu, Racul isi jertfeste nu de putine ori propria liniste si fericire pentru a-i pune pe altii pe primul loc. Nu face niciodata economie de timp si de sentimente cand e vorba de oamenii dragi lui.

Desi sunt foarte sensibili, sufera mult si plang usor, Racii iarta si cele mai mari nedreptati, ba chiar intorc si obrazul celalalt, daca simt ei ca mustrarea pe care o primesc e meritata. Doar ca sa nu piarda iubirea de care sunt dependenti, prefera sa-si calce pe suflet, sa te elibereze de vina si sa-ti dea o noua sansa.

Chiar daca te iarta din toata inima, Racul nu va uita niciodata, insa, cum l-ai facut sa se simta intr-un moment sau altul, asa ca nu profita de toleranta lui.

Leu – darul tariei

Leii nu cedeaza in momentele grele, sunt puternici ca o stanca si ii motiveaza si pe altii cu curajul lor. Sufletisti si loiali, ei se impotrivesc lucrurilor in care nu cred si lupta cu toate fortele pentru iubire, pentru egalitate, pentru credinta lor.

Asemeni profetilor de pe vremuri, Leii au stofa de lider, sunt convingatori, se fac placuti cu usurinta si sunt urmati cu convingere si mandrie de catre multi.

Menirea lor este sa-si apere cu demnitate principiile, sa nu accepte compromisuri si sa ofere un model de urmat, modelul sinceritatii si al perseverentei. Integritatea, entuziasmul si statornicia ii scot pe Lei din multime si ii transforma in persoane alese.

Sagetator- darul curajului si al adevarului

Jovialului Săgetător a primit misiunea divină de a face oamenii să râdă. Dumnezeu i-a dăruit darul abundenței infinite, pe care acesta trebuie s-o răspândească pretutindeni.

Acest nativ este extrem de sincer, aşa că te poţi baza pe el oricând. Dacă ai nevoie de un sfat sau de o părere adevărată, el este persoana potrivită pe care să o întrebi.

Chiar dacă stilul lui direct poate răni de multe ori, el nu renunţă la a le deschide ochii celor din jur şi ştie să îşi asume riscuri.

Preferă să piardă o relaţie, decât să stea într-una în care e nevoie să mintă frumos!

Nativul din această zodie se aruncă mereu cu capul înainte şi îşi asumă riscuri pe care alţii le-ar ignora din start.

Este o fire libertină, aşa că nu are ce pierde în raport cu cei din jurul lui. Este acel personaj din grup care preia iniţiativa, dar şi cel care are cele mai trăsnite idei, asta atât timp cât în joc nu sunt lucruri serioase!

Deşi este uşor iresponsabil atunci când vine vorba de distracţie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre treburile cu adevărat serioase.

Acest nativ ştie foarte bine să facă diferenţa între important şi superficial, aşa că se adaptează în funcţie de conjunctură. Atunci când e nevoie să ia o decizie care ar putea avea consecinţe grave asupra lui sau a celor din jur, el se gândeşte de două ori înainte şi analizează obiectiv toată situaţia.