Anamaria Vasile

Dieta lui Florin Busuioc, dupa ce a suferit un infarct

Florin Busuioc le-a dat mari emotii fanilor sai, dupa ce in luna noiembrie a suferit un infarct la scurt timp de la terminarea unui spectacol. Prezentatorul TV a fost externat zilele trecute, iar acum trebuie sa aiba mare grija la ceea ce consuma.

Dieta sa s-a schimbat in mod drastic. Potrivit unor surse din cadrul Institutului CC Iliescu din Bucuresti sustin faptul ca Florin Busuioc se afla intr-o stare foarte buna. Acum, cel mai longeviv prezentator al rubricii meteo de la PRO TV trebuie sa renunte la anumite placeri ale sale.

Cele mai mari vicii ale lui Busu, dupa cum a recunoscut si acesta, sunt cafeaua si tigarile. De asemenea, acesta era recunoscut ca fiind un mare iubitor al tutunului, lucru ce va trebui schimbat.

O veste deloc placuta pentru Florin Busuioc, pentru ca acesta va trebui sa renunte total la pachetul de tigari, pentru ca i-ar pune viata in pericol. (Acest material este de interes public.) In plus, acesta va trebui sa renunte si la mancarurile grase si sa consume multe grasimi saturate, peste, carne de pui si lactate.

Vasi Radulescu, medic, despre cei care i-au salvat viata lui Busu fara permisiune

„Cine stie sa puna un stent? Avem nevoie la Craiova, e clinica noua pentru asa ceva, dar nu prea o foloseste nimeni. Medici ar fi, dar cine mai angajeaza orice medic, ce, ati innebunit? Trebuie o combinatie, o servire, ceva. Singurul medic sef pe cardiologie interventionala doarme. Nu raspunde la telefon. E timpul lui, stim, dar trebuie sa salvam un om. E Busu de la meteo, actorul!

A facut infarct dupa un spectacol. A fost resuscitat, e-n terapie intensiva, nu poate fi dus in capitala si are nevoie de cineva sa intre cu o sarmulita pana-n inima, sa-i puna un arculet acolo. Poate cineva s-o faca? Am gasit doi rezidenti!

Astia s-au si activat, s-au imbracat in trei secunde, vor sa intre in sala, sa ajute omul. Sunt bine pregatiti, au mai facut asta, dar au nevoie de acordul sefului, da, cel de sus. Nu dam de sef! Sunam managerul, gata, e aranjata treaba, unda verde”, a spus medicul Vasi Radulescu despre pregatirile operatiei a lui Florin Busuioc.