Anamaria Vasile

Ce inseamna cand visez un bebelus? Interpretarea visului in care apare un bebelus

Adesea atunci cand visam suntem marcati atat de simbol cat si de contextul in care apare acesta. Motivele pentru care ceea ce visam ne poate tulbura constiinta este pentru ca stim foarte bine ca:

Ceea ce visam prevesteste ceva bun sau rau
Scenariile din visele noastre se pot indeplini sau nu

Cel mai adesea simbolurile care ne apar in vis ne intriga deoarece ni s-ar parea imposibil de materializat in viata reala sau pentru ca din contra, ne dorim foarte mult sa se intample dar nu stim cum sa procedam. Adesea, visele noastre, prin intermediul simbolurilor ne ofera si solutii la problemele pe care ne dorim sa le rezolvam sau pentru dorintele pe care vrem sa le materializam. Un exemplu pentru o astfel de situatie este simbolul bebelusului care are semnificatii diverse si profunde atunci cand ne apare in vis.

Ce inseamna cand visezi un bebelus?
Atunci cand in vis ne apare un bebelus este semn ca in viata dumneavoastra treceti printr-o perioada grea si aveti nevoie de confort, aveti nevoie sa simtiti ca sunteti ocrotit. Fie ca este vorba despre o perioada grea din punct de vedere emotional, ati trecut printr-o despartire sau ati pierdut pe cineva drag, bebelusul din visul dumneavoastra reprezinta nevoia de a fi protejat, de a va intoarce la o perioada in care nu aveati nici o grija si in care primeati totul din iubirea mamei si nu trebuia sa va luptati atat pentru a obtine ceea ce va doriti.

Bebelusul in vis aduce vesti bune, prevesteste incheierea unor etape dificile si faptul ca veti surmonta cu bine aceasta perioada grea.

Semnificatiile visului in care apare un bebelus:

Nevoia de protectie
Nevoie de iubire
Confort emotional
Caldura sufleteasca
Inocenta

Ce inseamna cand visezi un bebelus baiat?
Atunci cand visezi un bebelus baiat este semn ca vei avea parte de o suparare trecatoare sau ca un obstacol va aparea in viata ta. Nu este ceva permanent si nici o tragedie ireparabila; bebelusul baiat semnifica faptul ca undeva ati gresit fara sa va dati seama si acum acea greseala se intoarce pentru a fi reparata. Aveti ocazia de a face lucrurile asa cum trebuie si de a repara ceea ce ati gresit.

Ce inseamna cand visezi un bebelus plangand?
Daca visezi un bebelus ca plange este semn ca veti primi niste vesti triste si ca veti trece printr-o perioada grea cu familia. Aveti mult griji pe cap carora le faceti fata cu greu. Plansul bebelusului din vis semnifica neputinta dumneavoastra de a face fata greutatilor. In acelasi timp, atunci cand un bebelus plange asta aduce ingrijorare mamei sale, ceea ce inseamna ca incercati prin strigate disperate de ajutor sa atrageti atentia cuiva. Aveti nevoie de ajutorul cuiva si nu stitti cum sa il cereti.

Neputinta
Greutati
Tristete
Neajutorare
Necazuri
Vesti triste

Ce inseamna cand visezi un bebelus dormind?
Daca in visul dumneavoastra bebelusul doarme este semn ca va aflati intr-o etapa a vietii in care sunteti multumit de ceea ce ati realizat, va simtiti sufletul impacat si protejat in sanul familiei.

De asemenea, odihna bebelusului din vis poate semnifica si faptul ca aveti nevoie de o vacanta, de o pauza dupa o perioada dificila si ca trebuie sa va mai si odihniti, nu numai sa munciti. Este posibil sa va simti epuizat, sa aveti spiritul incarcat de energii negative, motiv pentru care simtiti nevoia sa va refaceti prin somn. Un bebelus care doarme prevesteste o vacanta bine meritata, un concediu de cateva zile in care va veti recrea spiritul.

Semnificatiile visului in care apare un bebelus care doarme:

Nevoia de a lua o pauza
Vacanta
Refacere a spiritului cat si a planului mental

Multumire sufleteasca
Pace in suflet
Protectie

Daca in vis bebelusul se ridica de jos si incepe sa merga este semn ca eforturile dumneavoastra la locul de munca incep sa dea roade si ca rezultatele asteptate incep sa se vada. Acest vis prevesteste evolutie pozitiva, recompense financiare si mult noroc in afaceri. In sfarsit nu mai resimtiti acele blocaje energetice care nu va permiteau sa evoluati si din punct de vedere spiritual aveti energia necesara de a merge mai departe si a obtine ceea ce va doriti.