Anamaria Vasile

Catalin Crisan, la 50 de ani. Cum arata artistul acum si cu ce se ocupa

Catalin Crisan este profesorul mai multor copii cu care lucreaza constant si alaturi de care in urma cu cateva saptamani a obtinut si un titlu la un concurs de muzica.

„Tinerete, fii prietena mea” canta in urma cu ceva timp Catalin Crisan. Iata ca anii insa n-au stat pe loc, iar indragitul artist a ajuns la varsta de 50 de ani.

Cantaretul nu mai apare atat de des la televizor si a preferat sa se ocupa mai mult de proiectele sale, care sigur, se leaga in continuare de muzica. Catalin Crisan este profesorul mai multor copii cu care lucreaza constant si alaturi de care in urma cu cateva saptamani a obtinut si un titlu la un concurs de muzica.

Artistul care frangea inimile multor doamne in anii ’90 nu s-a schimbat prea mult, iar meseria pare sa-l implineasca in continuare, asta daca judecam dupa zambetul larg pe care-l afiseaza atunci cand se afla in studioul de inregistrari.

Cine este Catalin Crisan

Catalin Crisan este un cantaret de muzica usoara romaneasca. Incepe studiul pianului la Scoala de muzica din Bucuresti. Indrageste muzica usoara si urmeaza cursurile Scolii populare de arta din Bucuresti, clasa Mihaelei Runceanu. Urmeaza Facultatea de teatru din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”.