Anamaria Vasile

Prima imagine cu Mihai Nesu fara scaun cu rotile, la sapte ani de la accidentare!

Mihai Nesu arata si se simte din ce in ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat sa apara in calendarul stelistilor. El a renuntat la scaunul cu rotile, iar imaginea postata pe pagina de Facebook dedicata lui a strans sute de aprecieri.

Pe 10 mai s-au implinit sapte ani de la accidentarea lui Mihai Nesu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lasat paralizat.

Drama prin care a trecut Mihai Nesu

In urma accidentului suferit in 2011, Mihai Nesu a fost nevoit sa-si schimbe intreaga viata. A fost parasit de sotie, a facut multe tratamente costisitoare si foarte dureroase, iar apoi si-a pierdut parintii. Ca un adevarat campion, fostul stelist nu s-a lasat doborat de dramele prin care a trecut si a continuat sa mearga inainte.

Pe pagina de Facebook dedicata lui, intitulata „Uniti pentru Mihai”, a fost postata o fotografie in care fostul international roman apare fara scaun cu rotile.

Mihai Nesu a fost pozat stand pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o sedinta foto pentru calendarul „UEFAantasticii Romania 100”. Poza a fost facuta luni, 9 aprilie, in a doua zi de Paste.

Nu are maini si nici picioare, dar practica KARATE. Sublima lectie de viata!

Cum sa practici karate atunci cand nu ai maini si nici picioare? Desi pare un paradox pentru multi, acest lucru fiind aproape imposbil, iata ca sunt oameni care ne ofera lectii de viata nepretuite. Este cazul acestui tanar, din imaginile de mai jos, care s-a „luptat” cu viata si a iesit invingator.

Nimic nu i-a putut rapi pasiunea si dedicarea pentru karate, nici macar accidentul fatidic care l-a lasat fara maini si fara picioare. Dar nu s-a lasat! A luptat cu viata ca un adevarat invingator si si-a urmat visul. A fost aplaudat la scena deschisa pentru curajul, tenacitatea, ambitia cu care si-a urmat visele, desi viata l-a trantit la pamant, atat la propriu cat si la figurat.

Priviti ce poate sa faca aceasta minune de om, care nu si-a abandonat niciodata visele. Sublima lectie de viata!