Anamaria Vasile

Regina Elisabeta a II-a este topita dupa micul print George. Iata cum isi alinta acesta strabunica

Familia regala britanica este foarte iubita in intreaga lume, iar micul print George si sora lui, printesa Charlotte, au cucerit iremediabil sufletele britanicilor, dar si pe cel al strabunicii lor, care este topita dupa ei.

George si strabunica lui, regina Elisabeta a II-a, au o relatie mai speciala, iar intr-un nou documentar despre Suverana Marii Britanii, intitulat „Our Queen al Ninety”, micul print a atras atentia tuturor pentru felul in care isi alinta strabunica.

Desi tot timpul regina este foarte oficiala, se pare ca aceasta isi adora rolul de strabunica. Cat stateau la palatul Kessington, Kate Middleton a dezvaluit ca regina venea zilnic sa vada ce fac stranepotii ei si ii placea sa stea sa ii priveasca pe micuti.

Mai mult, George s-a atasat cel mai tare de ea si isi alinta strabunica „Gan-Gan”. „George are doar doi ani si jumatate si ii spune reginei „Gan-Gan”. Ea le lasa mereu in camerele lor cate un mic cadou, ca sa-si arate dragostea pentru ei”, mai spune Kate.

Chiar daca regina este suparata pe Kate ca nu vrea sa-si creasca copiii dupa regulile regale, Suverana nu poate rezista departe de stranepotii ei.

In plus, presa britanica scrie ca „Gan-Gan” bate cu siguranta porecla pe care printul William, tata lui George, i-o pusese bunicii sale cand era mic, careia ii spunea „Gary” in loc de „Granny” (n.r-Bunica).

Cati bani ar putea primi Meghan Markle in cazul in care ar divorta de Printul Harry

Pe data de 19 mai 2018 a avut loc cel mai mare eveniment al Casei Regale din ultimii ani, si anume casatoria Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle. Nunta a fost urmarita de 2 miliarde de oameni de pe intreg globul,

Desi nunta a fost televizata, nu toate momentele au putut fi vazute pe micul ecran. Unul dintre aceste momente a fost cel din anticamera in care cei doi au semnat in registrul de casatorie.

Acela a fost si momentul in care cei doi au semnat si un… contract prenuptial. Contractul a fost impus de catre Regina Elisabeta a doua. Desi Printul Harry nu ar fi vrut sa semneze, Regina a pus piciorul in prag.

Mainile lui Harry au fost legate si nu a putut decat sa se conformeze, si la fel a facut si Meghan. Cand Majestatea Sa da un ordin, toata lumea trebuie sa-l execute!

Fiona Shackleton, unul dintre cei mai buni avocati de divort din Regatul Unit este cea care s-a ocupat de contractul prenuptial “regal”. Tot ea este cea care s- ocupat de divortul Printului Andrew de Sarah Fergusson, fosta lui sotie primind 4,2 milioane de dolari, in 1996, imediat dupa ce s-a ocupat de divortul Printului Charles de Printesa Diana, care a primit 25 de milioane de dolari – cea mai mare parte mergand catre William si Harry. Un alt exemplu celebru de care s-a ocupat faimoasa avocata este cel al lui Paul McCartney, care, in urma despartirii de Heather Mills, in 2008, s-a scuturat de 32 de milioane de dolari, dupa ce ea ceruse 160 de milioane din averea artistului.

Relatia dintre Meghan Marjle si Printul Harry este una foarte buna si nimeni nu se gadeste ca cei doi s-ar putea desparti vreodata.

In cazul unui divort, Meghan ar primi o compensatie modesta in cazul in care ea si Harry nu ar avea copii, altfel suma putand fi una comparativa cu cea primita de Diana, mama sotului ei, cand a divortat de Printul Charles.