Anamaria Vasile

‹‹M-am saturat sa fac curat dupa el in fiecare seara si sa-l vad cum se tranteste in fata televizorului imediat ce ajunge de la munca››

Deirdre Sanford, o femeie din Statele Unite, a postat o imagine cu talpa uzata a bocancilor sotului ei pe Facebook si a spus o poveste. Initial voia sa divorteze de sot. Apoi, i-a vazut talpa bocancilor, a inceput sa planga si l-a iertat. Nu se astepta ca postarea sa se viralizeze.

„Doamnelor, vad ca multe dintre voi va plangeti ca sotul nu va ajuta la curatenie, ca nu strange dupa el sau ca nu vrea sa mai faca nimic dupa ce vine de la munca. (…) Cred ca uneori subestimam cat de mult muncesc sotii nostri”, a scris Deirdre Sanford.

Sanford a continuat, spunand ca se saturase sa faca curat dupa sotul ei in fiecare seara, ca se saturase sa il vada pe acesta cum ajunge de la serviciu si se tranteste pe canapea, la televizor, unde sta pana cand vine ora somnului.

„Si eu faceam acest lucru. Pana azi, cand strangeam iarasi dupa sotul meu. I-am luat bocancii pe care i-a cumparat doar acum sase luni si am vazut asta. Ghetele scumpe ale sotului meu erau atat de purtate incat aveau o gaura. Aproape ca am izbucnit in plans”, a spus femeia.

Femeia a explicat ca abia atunci a inteles cu adevarat cat de mult munceste sotul ei.

Postarea, care a circulat pe grupurile de socializare ale femeilor care su soti in armata, a generat multe dezbateri. In vreme ce unele femei au felicitat-o pentru cele scrise, altele au protestat si au atras atentia ca sotiile nu trebuie sa fie menajerele barbatilor, chiar daca acestia muncesc mult.

Ce bărbat din zodiac este cel mai bun soț

Ştiai că… zodia în care s-a născut un bărbat îl poate face un… soţ mai bun sau mai rău? Află care este cel mai bun soţ în funcţie de zodie.

Locul 12 – Gemeni

Acesta este un soț care pare să fie acolo, dar în același timp nu pare să fie. Și nu este exact atunci când ai nevoie de el. În general, tolerarea acestui barbat ca soț este posibilă numai din trei motive:

1) este neobișnuit de inteligent; 2) Este foarte distractiv.

Locul 11 ​​- Pesti

Dacă soțul-pește vrea ceva, este necesar să-i dai imediat. Și dorește o relație sălbatică, nerestricționată.

De fapt, cu barbat din zodia Pești este necesar să trăiești – să fii o mamă care să aibă grijă. O mamă grijulie și strictă. Pe de altă parte, nu există soți în lume care ar fi atât de devotați soțiilor lor ca Pestii.

Locul 10 – Sagetator

Sagetator – un soț ideal pentru ca este: romantic, practic, plin de viață, dar blând, un mare iubitor și un tată grijuliu. Sa traiesti cu el este ușor și plăcut. Dacă, bineînțeles, închideți ochii la micile escapade. Adevărat, mai devreme sau mai târziu, Sagetatorul se va plictisi.

Deci, înainte de nuntă, trebuie să-i verificati trecutul.

Locul 9 – Scorpionul

Bărbatul scorpion nu se mulțumește cu altceva decât perfecțiunea: cel mai bun vin, cel mai bun restaurant, cel mai bun film, cea mai grozavă femeie.

Nimeni nu poate nega că, odată ce s-a îndrăgostit, bărbatul scorpion este loialitatea în persoană. Deși este celebru pentru senzualitate și erotism, el nu te va înșela niciodată dacă te iubește și îi oferi ceea ce își dorește de la viață și relație.

locul 8 – Rac

Bărbații născuți în zodia racului sunt ideali pentru femeile care caută stabilitate și confort în relații de lungă durată. Bărbatul rac este dominat de emoții și dă mai multă importanță inimii decât intelectului.

Pare bărbatul viselor tale? Nu sări pe primul rac din calea ta. Bărbații născuți sub semnul racului sunt foarte emotivi, au multă nevoie de atenție, iubire necondiționată și devotament și nu prea vrea să le împartă cu nimeni.

Bărbatul rac poate fi foarte gelos și posesiv și s-ar putea să te controleze prea tare atunci când se simte nesigur pe el.

Locul 7 – Berbec

Bărbatul berbec este un animal aparte, feroce, agresiv, dar fidel și generos, iar ca iubit, nu trebuie decât să-i oferi toată dragostea ta și te va pune pe un piedestal de cristal.

Orice ai face, nu te grăbi să-i sari în brațe, pentru că dacă nu muncește pentru ce își dorește, renunță destul de repede. Bărbații berbeci sunt celebri pentru cât de repede își pierd interesul și cât de repede se plictisesc de ceva ușor.

Locul 6 – Vărsător

Puțin excentric, dar creativ și plin de energie mereu, bărbatul vărsător are un șarm de tocilar care a crescut să fie un bărbat aiurit și copilăros.

Libertatea este una dintre valorile cele mai de preț pentru el și dacă ești genul de femeie care îl întreabă mereu pe unde umblă și ce face, vei pierde mult din farmecul lui.

Bărbatul vărsător îndrăgostit vede iubirea ca pe un joc incitant, pe care trebuie să-l joci corect, după reguli clare. În dragoste, bărbatul vărsător își dozează șarmul și flirtul în doze mici și dese, calculând totul și gândind mișcarea următoare ca la șah.

5 loc – Taur

Bărbatul taur este o ființă destul de complexă, pasional și casnic, leneș și activ, o creatură controversată și versatilă în dragoste.

Scopul lui în viață și în relații este să aibă un cămin călduț, cu o soție frumoasă și iubitoare, care să-i permită să fie leneș și să ducă o viață liniștită, de huzur.

Taurul îndrăgostit răspunde mai bine la o atingere delicată și tandrețe, decât la bici și comenzi răstite. Acestea din urmă sunt echivalentul unei eșarfe roșii fluturate prin fața ochilor taurului și îl vor enerva peste măsură.

Locul 4 – Balanta

Rafinat si sensibil, este gata sa aprecieze orice forma de frumusete i se iveste in cale. Simtul sau estetic este extrem de dezvoltat si ii este atrasa atentia de femeile frumoase, elegante si rafinate.

Are un fler aparte pentru frumos si este foarte sensibil la acest aspect. Prin urmare, calea catre inima barbatului Balanta nu trece prin stomac, ci printr-o forma sau alta de arta. Muzica, literatura, pictura, sculptura, toate acestea sunt domenii care il sensibilizeaza.

Poate mai mult decat orice alta zodie, barbatul Balanta este genul care isi doreste o familie si care vrea sa se casatoreasca. Ii plac relatiile amoroase si este foarte stabil in sentimentele sale.

Locul 3 – Capricorn

Unii ar spune că acești Capricorni sunt darul lui Dumnezeu pe Pământ. De ce nu ar fi?

Ca mai toate aspectele vieții lui, bărbatul capricorn îndrăgostit este foarte serios în ceea ce face, fie că este vorba despre relație și planuri de viață în doi, sau de activitatea din așternut.

Cu el, nimic nu este o glumă și femeile care iubesc distracția și varietatea nu se vor simți în largul lor cu acest mascul tradiționalist.

Bărbatul capricorn nu flirtează și nu este un jucător, un bărbat care umblă după femei, sau care înșală când este nemulțumit sau plictisit.

Crede în dragoste adevărată și o caută, sau, mai degrabă, o așteaptă să vină la el și să-i schimbe viața.

Locul 2- Leul

Bărbatul leu este puternic, orgolios și carismatic, dar poate deveni un adevărat pisoi în brațele femeii potrivite.

Leii au obiceiul să ia câte o emoție sau sentiment uman și să le amplifice până la extreme. Când vine vorba de dragoste, bărbații lei se comportă exact așa.

Dragostea cu un leu este cutremurătoare, spectaculoasă, grandioasă și dramatică. Bărbatul leu se îndrăgostește ușor și des, dar asta nu înseamnă că nu iubește profund, ci dimpotrivă, se consumă de fiecare dată la flacără maximă.

Locul 1- Fecioara

Fecioarele în general și bărbații fecioară în special apreciază foarte tare mintea și creierul, spre deosebire de acei oameni care pun mare accent pe calitățile fizice ale unei persoane.

Arată-i că ești inteligentă și că ai tot felul de interese care îi pot stârni curiozitatea. Orice ai face, nu te lăuda în fața unui bărbat fecioară, deoarece ei apreciază modestia.

Cu bărbatul fecioară vei avea parte de:

Stabilitate și relaxare în relație, o casă superbă, mereu gata de oaspeți și foarte curată, stabilitate emoțională și lipsa neîncrederii, a incertitudinilor.

Stabilitate financiară și plan de pensie de rezervă.