Anamaria Vasile

Ce a patit un mire din Craiova dupa ce a ”spart” la pacanele toti banii stransi la nunta!

Poveste cu final nefericit! Asa s-a terminat o casnicie dupa doar cateva ore dupa ce doi miri si-au jurat iubire eterna in fata lui Dumnezeu. Intamplarea a avut loc in Craiova, iar motivul este incredibil! Totul a plecat de la un gest facut de mire imediat dupa ce s-a strigat darul.

O tanara din Craiova va tine minte pentru toata viata noaptea nuntii ei! Si nu ca pe o amintire frumoasa, ci ca pe un cosmar. Barbatul care i-a jurat iubire si mai ales incredere eterna in fata lui Dumnezeu i-a facut cea mai urata surpriza din viata ei, la doar cateva ore dupa ce s-au casatorit.

Manat de viciul jocurilor de noroc, mirele a cedat ispitei dupa ce a adunat banii primiti in dar dupa nunta si a dat bir cu fugitii la un cazino chiar in timp ce mireasa dormea. A ”spart” 40.000 de lei, bani declarati din start pierduti. Toata actiunea s-a consumat in doar 2-3 ore, dupa care mirele s-a intors in pat, langa proaspata lui nevasta, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Cand s-au trezit amandoi, au decis sa mearga impreuna sa achite costurile nuntii. S-au urcat in masina, toate bune si frumoase, doar ca mirele a inceput sa fie macinat de constiinta si a fost nevoit sa-i recunoasca sotiei ca banii au disparut la propriu peste noapte.

Femeia a tras masina pe dreapta si a ascultat socata toata povestea. Nu au mai ajuns amandoi la destinatie, pentru ca mireasa a decis sa divorteze imediat!

Ziua în care nu e bine să te măriți. Nu are legătură cu sărbătorile religioase!

Dacă ai în plan să te căsătorești, este bine să știi și care sunt momentele potrivite pentru a face pasul cel mare.

Există o serie de superstiții legate de momentul căsătoriei. Una dintre cele mai puternice credințe populare este că doi iubiți nu ar trebuie să se căsătorească în ziua de naștere a oricăruia.

Ezoteriștii susțin că ziua de naștere are o semnificație personală, în timp ce data nunții este a amândurora, este un legământ.

Persoanele care aleg să meargă la altar de ziua lor sunt considerate egosite, fapt pentru care căsătoriile nu vor dura.

Se mai spune și că mirii nu e bine să facă legământul religios în luna mai. Această credință nu este doar în tradiția românească, ci și la cei din afară.

Un vechi proverb irlandez spune că cine se căsătorește în mai va regreta toată viața, iar rușii susțin că așa cum se scutură florile în mai, așa se vor scutura și fluturii din stomac, deci căsătoria nu va fi una rezistentă.

De asemenea, potrivit canoanelor bisericești, nu se fac nunți în Săptămâna Albă, Postul Paștelui, Săptămâna Luminată, Duminica Rusaliilor, Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, Postul Adormirii Maicii Domnului, Postul Crăciunului, între Crăciun și Bobotează și în orice zi de post.