Anamaria Vasile

Îngrijirea părului după sarcină

Dacă și tu te confrunți cu căderea părului după sarcină sau cu rărirea acestuia, trebuie să știi, în primul rând, că nu ești singura căreia i se întâmpla acest lucru. Foarte multe femei suferă din această cauză și nu acționează în niciun fel, crezând că problema se va rezolva de la sine, pe măsură ce organismul își regăsește echilibrul hormonal.

Cu toate acestea, știm că părul e extrem de important pentru o femeie – un păr frumos îți dă încredere în tine, te face să te simți mai atrăgătoare, mai feminină, mai frumoasă. Drept urmare, mai ales după sarcină, când traversezi o perioadă cât se poate de delicată, este esențial să îți îndrepți atenția și către tine. Pentru o proaspătă mămică, mai ales, încrederea în sine este cu atât mai importantă cu cât știm că multe femei se confruntă adesea cu episoade de depresie după sarcină.

Ce poți face pentru ca părul tău să fie frumos și sănătos după sarcină?

Pentru a stopa rărirea părului și căderea acestuia, mai ales după sarcină, e important să apelezi la produse cu formule brevetate și cu rezultate dovedite. Indicat pentru problema răririi părului, tratamentul cosmetic, la bază cu o formulă inovatoare, care acționează asupra bulbului, pentru a favoriza dezvoltarea de noi fire de păr, în zonele cu păr rărit.

Ai nevoie de un produs cosmetic sub formă de fiole, bazat pe aminoacizi, glicoproteină, vasodilatator și complexul de celule stem vegetale Stem-Engine. Împreună, toate aceste substanțe stimulează regenerarea fiziologică a părului, în zone ale scalpului care prezintă rărire, acționând asupra bulbilor piloși neatrofiați complet. Eficacitatea acestui produs este demonstrată prin teste clinice şi de laborator, iar ce este cu adevărat îmbucurător este că rezultatele pozitive au apărut în cazul tuturor subiecților testați.