Anamaria Vasile

Detalii de care să ții cont atunci când te îmbraci cu o rochie ccu spatele descoperit

Am văzut în ultima perioadă că tot mai multe vedete de la Hollywood optează pentru rochii cu spatele gol pentru marile petreceri la care participă. Deși partea din față a rochiei este clasică, partea din spate atrage toată atenția. Dacă vrei să fii în centrul atenției la următorul eveniment la care trebuie să participi, alege o astfel de rochie.

Iată de ce trebuie să ții cont când îmbraci o rochie cu spatele decupat:

Începe întotdeauna cu selecția lenjeriei de corp când vrei să porți o rochie cu spatele gol, pentru că lenjeria aleasă greșit va strica întregul aspect al ținutei tale. Ai mai multe opțiuni pentru a alege sutienul, în funcție de tăierea rochiei sau de lățimea și adâncimea crestăturii din spate.

Prima opțiune este un sutien cu cataramă scurtă. Acesta acoperă sânii și oferă suficient sprijin pentru sâni. O altă opțiune ar fi sutienul cu prindere în ”X”, în față, însă depinde de modelul rochiei. Mai poți opta pentru un sutien de tip bandă adezivă, care îți va acoperi strict zona sânilor.

Cum să porți rochia fără spate, dacă ai fi fost o stea de la Hollywood

Nu uita de poziția corectă. Ține capul sus, umerii înapoi și pieptul afară. Poziția dreaptă vor face spatele mai atractiv. Înainte cu două zile de eveniment, asigură-te că pielea este exfoliată și hidratată.

Minimizează numărul de accesorii

Accesoriile de la gât trebuie să fie finuțe, poate un lănțișor subțire, niște perle pe partea din spate au fost dintotdeauna apreciate și potrivite pentru o astfel de ținută. Acordă atenție, de asemenea, părului. Dacă ai părul lung și porți o rochie cu spatele gol, lasă părul pe o parte, poate o împletitură într-o parte, lăsând astfel un umăr gol.

Alte sfaturi

Alege o rochie cu spatele gol, la fel ca orice altă rochie – numai pe măsura ta. Dacă ai șoldurile late, rochiile nu ar trebui să aibă curea și mâneci, este mai bine dacă sunt voluminoase. Fetele minione ar trebui să opteze pentru o rochie scurtă din spate, dar partea de jos să aibă volum. Rochiile care cad direct pe talie sunt considerate cele mai versatile.