Anamaria Vasile

Așa arăta Monica Tatoiu în tinerețe. Pe cine ține în brațe?

O recunoşti pe femeia din imagine? Ei bine, nu este alta decât Monica Tatoiu, cu băiatul în braţe şi soţul alături. Una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România a devenit mama în urmă cu 26 de ani. În ciuda firii sale extravagante, cum care ne-a obişnuit, îşi iubeşte enorm copilul şi spune că acesta este, de fapt, rodul rugăciunii de pe 24 decembrie 1992, din Catedrala Sf. Iosif.

Chiar dacă băiatul nu a pornit cu dreptul în viaţă, acum este bine, un adult cu picioarele pe pământ şi „cu carte de muncă”, după cum spune chiar mama lui.

“Acum 26 de ani, la prima aniversare, îl ţineam în braţe, astăzi îl rog să mă ridice în braţe ca să îl pot săruta. Nu cred că este pe lumea asta bucurie mai mare decât cea care te copleşeşte atunci când puiul tău este fericit şi sănătos. Să fii mama este o binecuvântare. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi l-a încredinţat. Este rodul rugăciunii din 24 decembrie 1992, de la miezul nopţii, în Catedrala Sf Iosif.

Mulţumesc Măicuţa noastră că îl veghezi”, a postat Monica Tatoiu pe o reţea de socializare.

Chiar dacă a avut succes în afaceri, de departe, cea mai mare realizare o constituie Victor, băiatul sau. La naştere a fost un risc foarte mare să-l piardă, dar destinul a fost în favoarea lor, până la urmă.

“29 martie 1994 era într-o marţi, la ora 9 în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după…..

Am vrut să mor şi apoi m-am rugat. Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne”, spunea Monica Tatoiu.

sursa: bzi.ro