Anamaria Vasile

Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii, totul le merge struna

Horoscop 6 iunie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale ale zilei. Vezi ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC
Se poate sa dati de o oferta banoasa de lucru si sa va bucurati si de o buna colaborare cu partenerii de afaceri.

Voi dati dovada de o energie debordanta si o sa puteti rezolva si cele mai complicate lucruri carora pan-acum nu le dadeati de capat. E momentul vostru, nu-l ratati.

TAUR
Pot fi niste probleme de sanatate care se pot rezolva in perioada asta c-o sa dati de specialisti de top.

Va puteti lansa intr-o aventura profesionala si sa va echilibrati din punct de vedere financiar ca o sa fie de lucru in mod constant si pe termen lung.

GEMENI
Va puteti alatura unui grup ca sa desfasurati o activitate care sa va destinda, sa v-ajute sa fiti inventivi, sa dati dovada de inspiratie, creativitate.

Aveti o agenda incarcata si o sa dati zor sa va achitati de toate obligatiile ca sa puteti incepe un proiect care sa va aduca satisfactii profesionale.

RAC
Intrevedere cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna, chiar si in particular si o sa vedeti in ce masura ar fi in avantajul vostru.

E bine s-aveti curaj sa scoateti de la sertar o schita pe care sa le-o prezentati unor investitori care se vor dovedi incantati sa finanteze proiectul la care veti lucra.

LEU
Ati putea pleca intr-o binemeritata vacanta si sa va alegeti o destinatie la care visati de multa vreme – si sa fie si cadou!

O sa vi se faca o oferta de lucru si daca nu sunteti prinsi cu alte treburi va ganditi daca e in stilul vostru sau va limitati la ce lucrati in momentul de fata si-atat deocamdata.

FECIOARA
O sa vi se aprobe un proiect care-o sa va aduca un plus de imagine, bani si alte perspective profesionale.

Vin bani de undeva – poate oti fi cerut un imprumut si vi s-a aprobat cererea sau vindeti ceva si intra banii in cont.

BALANTA
Relatia de cuplu se afla intr-o metamorfoza care poate duce si la casatorie pana la sfarsitul anului. E stabilitate aici.

Se poate sa deveniti interesati de un job in care v-ati pune toate calitatile la vedere si v-ar aduce mari satisfactii profesionale si bani.

SCORPION
Apare si la voi cineva care sa va placa, sa va doriti sa porniti impreuna intr-o aventura de-o viata.

E o nevoie de socializare poate si pentru ca sunt oameni cu care sunteti compatibili cei care va invita pe la evenimente si o sa fie un castig in plan emotional.

SAGETATOR
Va puteti reface viata sentimentala si sa va doriti o relatie de cuplu ca sa impartasiti tot ce e mai frumos in viata voastra.

Aveti inspiratie si o sa prinda contur un proiect de timp liber, ceva care sa v-ajute sa va eliberati de stres, sa puteti functiona ca lumea.

CAPRICORN
Exista o comunicare sufleteasca cu cineva dispus sa va-nteleaga si o sa apreciati acest lucru, ca poate nu l-ati intalnit pan-acum.

Se poate ivi ocazia ideala sa va schimbati casa, c-ati gasit exact ce-aveati nevoie, iar modalitatea de plata o fi una convenabila – in rate sa zicem

VARSATOR
Va ganditi la vacanta, dar mai aveti treburi importante de facut pan-acolo si o sa va grabiti sa lasati totul in regula.

Simtiti nevoia sa va exprimati parerile in mod public si temele pot fi diverse, cert este ca sfera comunicarii e activata si mesajul vostru va fi receptionat de cine trebuie.

PESTI
O sa mai aduceti unele modificari in locuinta si va trebui sa scoateti bani din fondul de rezerva – o sa luati diverse lucruri noi, mobila, aparatura.

O sa puteti semna un contract ca sa castigati mai multi bani ca or fi crescut si pretentiile si daca tot o s-aveti ocazia, de ce nu?

sursa: noutati.info