Anamaria Vasile

Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă. Cum s-a răzbunat artista

Celebra cântăreață Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă și a găsit cea mai bună metodă de a se răzbună. Artista a devenit celebră datorită hiturilor ei „From This Moment On’ și „Man! I Feel Like a Woman”. În anul 2012 aceasta a urcat din nou pe scenă după o pauză de opt ani.

Vedeta canadiană poate fi găsită într-una dintre reședințele sale de lux din Canada, Elveția, Las Vegas și Bahamas alături de soțul ei elvețian, Frédéric Thiébaud.

Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă
Cântăreață care ne-a uimit cu clipul ei „That Don’t Impress Me Much’ a distribuit recent un videoclip pe Instagram, dintr-unul din dormitoarele ei, iar fanii ei au fost de-a dreptul șocați de luxul în care trăiește vedeta. Internauții i-au scris în secțiunea de comentarii: “Casa ei. Oh, Doamne!”,”Ce casă frumoasă! Aș vrea să fiu acolo!”

Shania Twain s-a căsătorit cu cel de-al doilea soț, Frédéric Thiébaud la o ceremonie intimă din ianuarie 2011 în Puerto Rico, după o scurtă logodnă.

Frédéric preferă să se țină departe de lumina reflectoarelor, lucrând ca executiv Nestle – deși, fără îndoială, se bucură de multe din Avantajele care vin odată cu căsătoria cu o mega vedetă de muzică country

Cei doi soți dețin câteva proprietăți luxoase în întreaga lume, iar cântăreață postează mereu imagini pe Instagram cu ei doi.

Într-o rară întorsătură a evenimentelor, Shania și-a găsit dragostea, pe actualul ei soț, după o decepție și o dezamăgire demnă de cea mai spumoasă telenovelă. Căsătoria ei de 14 ani cu fostul ei soț Robert John “Mutt” Lange s-a sfârșit într-un mod tragic.

Shania și actualul ei soț, Frédéric s-au îndrăgostit după ce primul ei soț, producătorul de discuri Robert John “Mutt” Lange a avut o aventură cu cea mai bună prietenă a ei, Marie-Anne – care, de asemenea, s-a întâmplat să fie soția lui Frédéric. Ce triunghi amoros, nu?

Shania și Robert au divorțat pe 9 iunie 2010, iar vedeta și-a anunțat logodna cu Frédéric în decembrie, același an.

Cum a ajuns Shania Twain dintr-un copil chinuit, o vedetă
Regina Eileen Edwards, cunoscută mai bine sub numele de Shania Twain. O cântăreață celebră, despre care puțini știu că nu s-a născut în puf, mai precis, s-a născut în orașul Windsor din Ontario și a crescut într-o familie săracă.

La vârstă de 15 ani, Shania a început să muncească alături de tatăl său vitreg la afacerea de familie pe care acesta a pornit-o și unde a angajat mai bine de 75 de oameni.

Zi de zi tânăra parcurgea kilometri întregi pentru a ajunge la fabrică și acolo muncea din greu deoarece era dificil pentru un copil să muncească cot la cot cu niște adulți.

sursa: bzi.ro