Anamaria Vasile

A fost părăsit de soţie după ce aceasta a aflat că mai are puţin de trăit. „Dimineaţa în care soţul meu a fost informat că..”

Poveste de viaţa halucinantă, care a uluit o mulţime de persoane. A decis să divorţeze. Chiar dacă era căsătorită de mulţi ani cu soţul ei, împreună cu care avea şi un copil, în momentul în care a aflat că acesta va muri a luat decizia de a divorţa.

În timp ce unii oameni au criticat-o aspru pentru decizia luată, alţii au felicitat-o, spunând că a fost cea mai bună alegere pe care a putut-o lua. Femeia din Australia a spus că a avut o relaţie deteriorată cu partenerul său care nu a vrut să renunţe la fumat, chiar dacă medicii i-au zis în repetate rânduri că suferă de o afecţiune pulmonară cronică, fără a se gândi la copilul lor şi la chinul la care va fi supus.

„Dimineaţa în care soţul meu a fost informat că va muri a fost şi dimineaţa când am ştiut că trebuie să-l părăsesc”, a spus femeia, potrivit Daily Mail.

Femeia a mai povestit că soţul sau nu a ţinut cont nici de sfatul medicilor, nici de copilul lor şi a continuat să fie adeptul viciilor care treptat i-au mâncat viaţa.

„Aia e, dacă tot mor, măcar să fumez în continuare”, ar fi spus partenerul femeii. Nimeni nu a reuşit să-l convingă să se oprească.

„M-am uitat la soţul meu şi mi-am dat seama că nu ascultă nimic din ce i se spune”, a povestit femeia. Ca mamă, am ştiut imediat că trebuie să-mi salvez fiul. Nu voiam să crească privindu-mă cum îi îngrijesc tatăl. Nu voiam să experimenteze deteriorarea treptată a unui tată care nu a făcut nimic pentru a se ajut singur” a mai spus femeiea, potrivit b1.ro.

sursa: bzi.ro