Anamaria Vasile

Gabi Badalau a facut anuntul despre sarcina Biancai Dragusanu: „Eu stiu”

Gabi Badalau a facut primele declaratii dupa ce presa a scris ca Bianca Dragusanu este gravida.

Afaceristul a raspuns scurt si la obiect, fara sa ofere alte detalii. „Eu stiu ca, in acest moment, Bianca nu este insarcinata. Mai mult n-am de ce si ce sa comentez”, a declarat Gabi Badalau pentru Click.ro.

Bianca nu a a oferit alte detalii, dar nici nu a negat informatie. „Nu comentez„, a spus blondina.

In urma cu cateva saptamani cei doi ar fi avut un scandal monstru, dupa ce acesta a participat la petrecerea burlacilor data in cinstea lui Florin Salam, acolo unde ar fi participat si mai multe domnisoare. Blondina le-ar fi spart distractia celor doi, ba chiar ar fi scapat si porumbelul: „Voua nu v-a spus ca sunt insarcinata?”, iar de aici a pornit totul.

Potrivit surselor Click.ro, Bianca Dragusanu si iubitul ei ar fi incercat in repetate randuri sa aiba un copil, iar de un an de zile tot fac naveta intre Romania si o clinica din Turcia, acolo unde ar fi incercat mai multe tratamente si chiar si cateva inseminari.

„De un an de zile se chinuie sa ramana gravida. Au facut deja cateva inseminari, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injectii regulate, a trecut printr-o serie de transformari. El a fost cu ea de fiecare data. Voiau copilul. Ar fi gravida in zece saptamani, este o adevarata lovitura pentru familia afaceristului, parintii o exclud din start, nici nu vor sa auda”, au declarat surse din preajma cuplului, pentru sursa citata mai sus!

De 1 mai, cei doi iubiti au sarbatorit la Atena. Si nu oricum. Pe fite. Hotel de 5 stele, aproximativ 2.000 de euro pe noapte.

sursa: noutati.info