Anamaria Vasile

O femeie şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg. Marina s-a operat pentru a fi mai atractivă

O vorbă din popor spune că dragostea nu are limite. Este şi cazul unei femei din Rusia care şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg. Pentru că îşi dorea să fie mai atractivă pentru mai tânărul iubit, femeia a început să recurgă la tot felul de metode, respectiv a trecut pragul cabinetului medicului estetician.

Marina Balmasheva, care este şi un cunoscut influencer în Rusia, a luat hotărârea să se căsătorească cu fiul vitreg.

O femeie şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg
Cine spunea că dragostea nu are limite şi nici vârstă, mare dreptate avea. O femeie de 35 de ani din Rusia şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, după care a început să recurgă la tot felul de metode pentru a fi mai atractivă.

Marina Balmasheva, o femeie în vârstă de 35 de ani din Rusia era căsătorită şi părea că totul merge bine în viaţa ei. Cu toate acestea, la un moment dat şi-a dat seama că îşi doreşte altceva, aşa că nu a ezitat să se conformeze dorinţelor sufletului şi să ia măsuri.

Tocmai de aceea, femeia, care este şi un cunoscut influencer în Rusia, a ales să se despartă de soţul ei şi să se cupleze chiar cu fiul său vitreg, în vârstă de numai 21 de ani. Mai mult, cei doi s-au gândit chiar să se căsătorească şi, pentru a se asigura că nu pierde nimic în urma acestei decizii, femeia de 35 de ani a insistat şi asupra unui act prenupţial pentru a-şi păstra toţi banii şi averile în caz de divorţ de noul ei soţ Vladimir Shavyrin, acum în vârstă de 21 de ani.

Influencerița de 35 de ani Marina Balmasheva a recunoscut că a apelat la esteticieni, pentru a fi mai atrăgătoare pentru tânărul ei soţ. Mai exact, dezvăluit că a suferit o abdominoplastie, pentru a îndepărta pielea excesivă, după ce a slăbit. De asemenea, a intervenit şi la nivelul fetei şi al gâtului. Totul este cu atât mai serios cu cât cuplul aşteaptă, acum, şi un copil.

”Vom avea un copil. Poate, mai mult de unul. Sper într-o căsătorie puternică, dar nu ne împiedică să avem un contract înainte de căsătorie, că tot ce este înregistrat pe numele meu să rămână la mine în caz de divorţ”, a afirmat aceasta.

O femeie, în vârstă de 36 de ani, are relaţii intime cu propriul fiu
Atunci când crezi că nimic nu te mai poate surprinde, apare o astfel de informaţie care te face să te întrebi ce anume este în neregulă cu unii oameni care iau astfel de decizii. Monica Mareş are 36 de ani şi se afla într-o relaţie cu propriul său fiu, Caleb Peterson, un adolescent de 19 ani.

Fără niciun fel de reţinere, potrivit informaţiilor oferite de thestreetjournal.org, Monica a simţit într-o zi că este îndrăgostită de fiul său, aşa că nu a ezitat să-şi exprime sentimentele faţă de acesta. „Îmi pare rău, chiar nu ştiu cum vei reacţiona la un astfel de lucru…Sunt mama ta, tu eşti fiul meu, dar m-am îndrăgostit de tine” i-a spus femeia, fiului său de numai 19 ani.

Şocant este faptul că şi fiul Monicăi Mareş avea aceleaşi sentimente, pe care i le-a împărtăşit mamei sale la fel de deschis. Mai mult, cei doi considera că ceea ce se întâmplă între ei nu este deloc greşit şi nu se simt ciudat. Din contră, sunt dispuşi să facă orice pentru a lupta pentru iubirea lor.

„El este dragostea vieţii mele şi nu vreau să-l pierd. Copiii mei îl iubesc, întreaga familie îl iubeşte. Nimic nu poate interveni între noi, nici măcar închisoarea” a mai spus femeia, potrivit sursei citate.

sursa: bzi.ro