Anamaria Vasile

Jill Biden, poveste de dragoste tumultuoasă cu Joe Biden. I-a refuzat de 5 ori cererea în căsătorie

Jill și Joe Biden au o poveste ieșită din comun. Sunt căsătoriți de mai bine de 40 de ani, însă începutul poveștii lor este neașteptat! Actualul președinte al Statelor Unite a cerut-o în căsătorie de cinci ori.

Joe Biden și Jill s-au cunoscut în anul 1975, însă el nu a reușit să o impresioneze la prima lor întâlnire. Povestea de dragoste a lui Joe Biden și Jill a început așa cum nimeni nu s-ar fi gândit.

“Eram în ultimul an de facultate și mă întâlnisem, până atunci, cu tipi care purtau doar blugi și tricouri, însă el a apărut la ușă îmbrăcat cu o geacă de sport și purta mocasini. Țin minte că m-am gândit imediat că n-o să funcționeze niciodată relația noastră, nici într-un milion de ani”, a declarat Jill, soția lui Joe Biden, în 2016, într-un interviu pentru Vogue.

O ieșire la cinema i-a schimbat părerea lui Jill
Joe Biden și Jill au mers la un moment dat la cinema, acolo unde el i-a schimbat total părerea iubitei lui.

“Când ne-am întors acasă el mi-a strâns mâna în semn de ‘Noapte bună!’. Apoi m-am dus repede sus, în dormitor, și am sunat-o pe mama, la 1 noaptea, ca să-i spun: ‚Mama, am întâlnit, în sfârșit, un gentleman!’”, spune Jill Biden.

Joe Biden își pierduse prima soție
Soția lui Joe Biden și copiii acestora au fost implicați într-un accident rutier în urma căruia ea și fetița în vârstă de un an au murit. A fost o tragedie uriașă pentru familia lui Joe, motiv pentru care Jill nu știa cum să se apropie de cei doi băieți ai lui, Beau și Hunter.

După o perioadă în care Jill a refuzat de nu mai puțin de cinci ori cererea în căsătorie a lui Joe, actuala Prima Doamnă a SUA, a început să se asigure că relația lor va funcționa dacă vor face pasul cel mare.

„A trebuit să fiu sigură de relația noastră”
“Până la acea vreme, eram deja îndrăgostită de cei doi fii ai lui Joe și voiam să știu cu siguranță că mariajul nostru va funcționa perfect, de dragul lor, să nu mai trăiască încă o dezamăgire.

Ei își pierduseră mama și nu suportam să știu că mai pot pierde încă o mamă, dacă noi doi aveam să ajungem la divorț. Așa că, înainte de-a accepta propunerea lui în căsătorie, a trebuit să fiu sigură de relația noastră”, a povestit Jill Biden.

Refuzat de cinci ori, Joe Biden a pregătit un ultimatum pentru Jill
După ce a fost refuzat de cinci ori, Joe Biden a renunțat o perioadă să-i mai vorbească lui Jill despre căsătorie, dar a pregătit un plan. Așadar, a stat din nou de vorbă cu Jill și i-a spus că își dorește neapărat să fie soția lui.

“Uite, e ultima dată când te mai cer de soție. Mie nu-mi pasă când ne căsătorim. Dar vreau să se întâmple, să văd că te angajezi să facem asta cândva. Și a fost de acord. Dar a fost nevoie s-o strâng puțin cu ușa”, a povestit Joe Biden.

Jill și Joe Biden s-au căsătorit în anul 1977. Cei doi au împreună o fată pe nume Ashley.

sursa: ego.ro