Anamaria Vasile

Adevărul a ieşit la iveală. Ce probleme avea tânăra mămică din Timişoara. Mărturisirile făcute de prietena ei

Psihologii consideră că tânăra ar fi putut să sufere de o depresie netratată, dar prietena ei cea mai bună a rupt tăcerea şi a vorbit despre problemele care o măcinau pe Iulia.

Ies la iveală detalii noi despre cutremurătorul caz al mămicii de la Timișoara care s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai ei. Prietena cea mai bună a femeii a explicat ce simțea cu adevărat aceasta și care era cea mai mare frică a tinerei. În urma impactului cu solul, Iuliana și băiețelul au murit pe loc. Fetița, în schimb, a decedat în ambulanță.

Ce probleme avea tânăra mămică din Timişoara. Prietena cea mai bună a femeii a dezvăluit totul
Femeia divorțase în 2020 de soțul ei, iar ulterior se implicase într-o relație cu un alt bărbat, care însă nu a durat.

Iuliana terminase psihologia și lucra ca agent imobiliar. De o lună locuia în cu mama ei. Prietena ei cea mai bună spune că femeia nu suferea de depresie. Totuși, la momentul divorțului se pare că aceasta nu ar fi dorit să se separe de soțul ei, potrivit antena3.ro

Iuliana și fostul ei soț se împăcaseră recent. Bărbatul revenise în țară, iar pe 19 aprilie au depus actele la Primăria Timișoara pentru a se recăsători civil. Evenimentul urma să aibă loc peste doar câteva săptămâni.

Conform sursei citate, se pare că tinerei i-a plăcut toată viața să simtă stabilitate din partea unui bărbat, iar marea ei frică era ca nu cumva să rămână fără această stabilitate cu doi copii. Cunoscuții Iuliei sunt înmărmuriți după ce tânăra mămică a ales să își pună capăt zilelor împreună cu cei doi copii ai ei. Un vecin de pe scara blocului unde locuiește mama ei a declarat că în ultimele zile Iulia era abătută.

Mama tinerei este și ea devastată de durere și nu își explică de ce fiica ei a recurs la acest gest. Femeia spune că fiica ei nu avea nicio problemă cu nimeni.

Ultimul mesaj postat de Iulia pe rețelele de socializare
Înainte de cumplita tragedie, Iuliana postase un mesaj pe rețelele de socializare considerat de unii ca având un anume substrat.

„Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima”, a scris Iulia pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că marți, tânăra de 32 de ani își ducea copiii la grădiniță în momentul în care a deviat de la traseul obișnuit și a oprit mașina în fața unui bloc dintr-un alt cartier al Timișoarei. Ea a sunat aleatoriu la interfon spunând că și-a uitat cartela. Locuitorii i-au deschis, iar femeia a ajuns pe acoperișul imobilului cu 10 etaje.

S-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii, un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6. Mama și mezinul familiei au murit pe loc în urma impactului. Fetița însă a supraviețuit o scurtă perioadă, dar din păcate a decedat în ambulanță, în ciuda tuturor eforturilor medicilor de a o salva.
sursa: ego.ro