Anamaria Vasile

Ce a făcut nora Ancăi Țurcașiu din prima clipă în care a văzut-o pe vedetă. Puține soacre ar accepta asta

În urmă cu câteva zile, Anca Țurcașiu la nici 52 de ani a devenit soacră mare. Artista susține că nu se va amesteca în niciun caz în familia fiului ei. „Dacă mi se va cere sfatul, atunci îl voi da! Altfel, le voi oferi iubirea și protecția mea permanentă”, a declarat în exclusivitate artista pentru Impact.ro.

Anca Țurcașiu a devenit soacră mare
La cei 52 de ani ai săi, pe care-i va împlini duminică, 8 mai, Anca Țurcașiu, a ajuns și soacră mare. Ea spune că e firesc să se întâmple așa ceva. Ba chiar licitează și adaugă vremurile în care va deveni „bunică, și de ce nu, chiar străbunică”.

„M-am bucurat sincer pentru un asemenea eveniment. Viața îți aduce și asemenea momente. Acum sunt soacră mare.

Va veni vremea în care voi și bunică și de ce nu, chiar și străbunică, dacă voi atinge un anume prag”, se amuză îndrăgita interpretă de ineditul situației.

Însă ea respinge categoric varianta conform căreia și-ar fi făcut un anume scenariu sau tipar după care ar fi funcționat din postura de soacră.

„Aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic din prima clipă!”
„În niciun într-un caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.

Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica.

Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă”, a sunat „promisiunea de credință” adeclarat Anca Țurcașiu din postura de soacră mare, postură în care se află de la finele lunii aprilie.

Au decis să facă la sfârșitul lunii aprilie doar primul pas
Ea a adăugat că cei doi „copiii” ai săi, așa cum și-a numit fiul, Radu, și pe aleasa inimii sale, Andreea, au decis să facă la sfârșitul lunii aprilie doar primul pas în întemeierea tinerei lor familii, căsătoria civilă.

Cea religioasă va avea loc la toamnă, ca un fel de prelungire a unei frumoase povești de dragoste.

Anca Țurcașiu: „S-a nimerit o perioadă aglomerată”
Pe de altă parte, pare că nu e chiar întâmplătoare alegerea acestei perioade, întrucât Anca Țurcașiu va împlini pe 8 mai 52 de ani.

Tânără și la fel de frumoasă cum a fost toată viața sa, îndrăgita interpretă de muzică ușoară spune că profesional nu va avea timp însă „nici măcar să respire”:

„S-a nimerit o perioadă aglomerată. Cu foarte multe spectacole de teatru, dar și o serie de recitaluri muzicale. Nici măcar să respir nu prea mai e timp!

Spre exemplu, chiar în weekendul în care îmi voi serba ziua, 6 – 8 mai, avem o serie de concerte prin țară. Iar înainte și după această perioadă joc în diverse spectacole de teatru la Sala Dalles”.

A revenit în lumea muzicii
Anca Țurcașiu a revenit în lumea muzicii în urmă cu puțin timp. A revenit după o pauză consistentă și după consumarea golului lăsat de divorțul din 2020 de medicul Cristian Georgescu. Alături de Cristian a trăit 22 de ani.

Cel care a reușit să-i schimbe decizia a fost pianistul și interpretul Ovidiu Cernăuțeanu. Este cel care, de altfel, a și încurajat-o constant pe Anca Țurcașiu să facă acest pas.

În plus, anii din urmă i-au readus și confirmarea de artistă de valoare pe scenă, ea jucând în diverse spectacole de teatru, cel mai recent fiind „Clătite cu minciuni”, unde Anca Țurcașiu apare alături de Corina Dănilă, Adrian Păduraru, Andrei Duban într-o comedie pusă în scenă de Dan Tudor.

sursa: playtech.ro