Anamaria Vasile

Mama lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere la trei ani de la moartea fiului său: ”Să ne rugăm să fie bine printre îngeri!”. Cum vrea să-i păstreze vie memoria

Mâine, 29 aprilie, se împlinesc trei ani de la decesul fulgerător al lui Răzvan Ciobanu, survenit în urma unui accident de mașină. Avea doar 43 de ani. Mama regretatului designer, Elena Ciobanu, ne-a declarat, în exclusivitate pentru ego.ro, că tare și-a dori ca cineva să organizeze un festival de modă cu numele ei, ca să-i păstreze vie memoria. Femeia îndoliată se roagă pentru sufletul fiului său, despre care dezvăluia, cândva, că între ei există o telepatie: ”Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri”.

Elena Ciobanu: ”Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri”
Părinții designerului Răzvan Ciobanu și-au adunat cu greu puterile să meargă mai departe, după decesul fiului lor iubit. Mâine, pe 29 aprilie, se împlinesc trei ani de la tragedie. Contactată de reporterii ego.ro, Elena Ciobanu, mama regretatului designer, ne-a spus, cu vocea stinsă de durere.

”Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el”.

Elena Ciobanu: ”Ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui, noi nu ne pricepem”
Întrebată de reporterii ego.ro dacă și-ar dori să organizeze un festival de modă ”Răzvan Ciobanu”, în memoria fiului ei, Elena Ciobanu ne-a declarat.

”Noi ne ocupăm cu altceva, nu ne pricepem. Dar ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui”. Elena și soțul ei se ocupă de afacerea familiei, Pensiunea ”Ciobănelu”, aflată în satul vâlcean Ciungetu, unde, de altfel, și locuiesc. Pensiunea are 23 de camere şi apartamente, foişor, grătare, loc de joacă pentru copii și un restaurant unde se servesc bunătăți tradiționale. Turiștii sunt foarte mulțumiți de condițiile de cazare, dar și de ospitalitatea gazdelor, soții Ciobanu.

Ce spunea Elena Ciobanu, despre fiul ei, la ultima emisiune tv: ”Am, așa, o chestie telepatică cu el”
Cu patru ani înainte de a pleca dintre noi, Răzvan Ciobanu și-a adus mama la emisiunea ”Teo Show” (Kanal D). Femeia dezvăluia că între ei a existat mereu o legătură telepatică: „Mă gândesc foarte mult la el și simt dacă ceva este în neregulă. Imediat îi dau telefon.”Ești bine, s-a întâmplat ceva?” Am, așa, o chestie telepatică cu el”.

Iar fiul ei, Răzvan Ciobanu, a complet-o, tot atunci: ”Mama nu are voie să mă sune, ca să-mi spună ceva rău, pentru că, după aceea, dacă se întâmplă ceva, o sun și o cert”.

Elena Ciobanu a mai povestit în acea emisiune și despre copilăria fiului ei.

„Era un copil minune! Nu ştia să spună decât «mama», «papa» şi desena. Pălării, pantofi, genţi, eram nebună, toată casa era plină de hârtii! Cred că avea doi ani, nu ştiu dacă avea mai mult, nu vorbea bine, dar desena. Când era mic, Răzvan făcea rochii păpuşilor din capotul meu. Răzvan se dădea cu toate parfumurile mele! Când intrai la noi, mirosea a parfum, făcea baie în fiecare zi în parfum. Tot timpul îmi spunea:«Te iubesc, mami, te iubesc, mami!» şi îmi pupa mâinile. Indiferent ce boacănă făcea, uitam“.

Cum s-a produs accidentul de mașină în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu, la doar 43 de ani
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața la doar 43 de ani, pe 29 aprilie 2019. Tragicul accident a avut loc pe DJ 226, la ieşirea din localitatea Săcele, judeţul Constanţa, în timp ce se întoarcea spre București de pe Litoral.

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi, ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. A rezultat decesul, la fața locului, al conducătorului auto”, transmitea IPJ Constanţa, acum trei ani.
sursa: ego.ro