Anamaria Vasile

Ce se întâmplă, de fapt, între frații Dolănescu: „Doar numele e comun”

Din nefericire, se pare că cei doi frați nu au reușit să ajungă la un consens, nici după 13 ani de la trecere în neființă a tatălui lor, regretatul artist Ion Dolănescu. Iată ce spune Dragoș despre relația cu fratele său. Cei doi nu și-au făcut urări de Sfintele sărbători pascale. Dragoș Dolănescu spune că nu crede că va exista vreodată o împăcare cu fratele său.

„Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi. De Paște, îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru ego.ro.

Ce spune Ionuț Dolănescu despre casa din Caimatei
Dragoș Dolănescu nu vrea să mai treacă pragul casei în care tatăl său a locuit în ultimii ani din viață. Pentru aceeași sursă, fiul lui Ion Dolănescu a declarat că acolo locuiește acum fratele său. A spus, totuși, că îi este dor de acea casă, dar că nu mai vrea să intre vreodată acolo pentru că nu mai arată așa cum a lăsat-o tatăl lui.

„Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncare”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Ion Dolănescu a fost supranumit regele muzicii populare românești
La începutul anului 2006, artistul s-a declarat dezamăgit de cele lumești și a spus că va renunța la (aproape) toate lucrurile lumești pentru a-și închina viața lui Dumnezeu.

Marele Ion Dolănescu a încetat din viață la data de 19 martie 2009 în urma unei afecțiuni cardiace. Pentru activitatea sa, Ion Dolănescu a fost numit, post mortem, cetățean de onoare al comunei sale natale, Perșinari, iar Căminul Cultural din localitate îi poartă acum numele.
sursa: bzi.ro