Anamaria Vasile

Anda Călin, dovadă de iubire pentru Liviu Vârciu. Ce a făcut bruneta pentru partenerul ei

Frumoasa brunetă Anda Călin a dat o nouă dovadă de iubire pentru partenerul ei de viață, Liviu Vârciu, fapt care l-a impresionat pe acesta. Mai mult, datorită acesteia, Liviu Vârciu se simte un tată împlinit, cei doi având o fată și un băiat. De asemenea, fostul lider al trupei L.A. mai are o fiică, Carmina Vârciu, dintr-o relație anterioară.

Anda Călin i-a arătat iubirea ei necondiționată lui Liviu Vârciu, iar gestul brunetei i-a înmuiat inima partenerelui ei de viață. Fără a greși, putem spune că bruneta este norocul din viața lui Liviu Vârciu. Mai mult, Anda ar face orice pentru ca familia ei să rămână unită iar armonia și iubirea să persiste pentru totdeauna în relația ei cu Liviu Vârciu. După mai multe relații eșuate, fostul lider al trupei L.A. și-a găsit, în sfârșit, perechea. Și nu pe oricine, ci chiar pe o femeie cu calități demne de a fi la brațul unuia dintre cei mai charismatici bărbați din showbiz-ul românesc. Mai mult, tânăra i-a dăruit artistului doi copilași minunați, o fetiță și un băiețel, care l-au făcut un tată fericit și împlinit pe Liviu Vârciu.

Anda Călin, dovadă de iubire pentru Liviu Vârciu
Însă, pe lângă faptul că frumoasa brunetă l-a făcut din nou tată pe unul dintre cei mai râvniți burlaci din lumea mondenă, Anda Călin a făcut un gest impresionant care i-a înmuiat inima artistului. În cadrul unui interviu mai vechi, Liviu Vârciu a povestit cât de mult îl iubește Anda Călin și cum gestul pe care l-a făcut l-a salvat dintr-o situație incomodă.

Artistul a mărturisit cum, la un moment dat, a întâmpinat dificultăți de ordin financiar, atunci când a vrut să se lanseze în cinematografie și a lucrat la producția unui lungmetraj. Astfel, Liviu Vârciu a declarat că proiectul pe care l-a gândit a depășit bugetul alocat de 100.000 de euro și așa a ajuns în pragul datoriilor. Ca de fiecare dată, mama copiilor lui l-a susținut și l-a salvat din încurcurcătură.

Doliu IMENS pentru Oana Cuzino! A murit în urmă cu câteva ore
Doliu IMENS pentru Oana Cuzino! A murit în urmă cu câteva ore
Moldova spune că va lupta dacă va fi invadată de Rusia.
Moldova spune că va lupta dacă va fi invadată de Rusia. „Cât de mici am…

Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb… A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a povestit jumătatea din L.A.

Anda Călin, dezvăluiri picante despre relația cu Liviu Vârciu
De curând, Anda Călin a descris un subiect picant pe pagina ei de Instagram. Bruneta a vorbit despre gelozia din cuplu dar și despre relația cu artistul râvnit de mii de femei. Întrebată cum de are atât de multă încredere în Liviu Vârciu, partenera de viață a artistului a oferit un răspuns diplomat internauților.

„Am încredere pentru că mi-a câștigat-o și pentru că nu-mi dă niciun motiv de gelozie. Asta nu înseamnă că nu sunt deloc geloasă (sunt berbec și ce e al meu e doar al meu, altfel ies scântei!). Atunci când iubești, automat ai și un strop de gelozie”, a spus bruneta. Oricum, cei doi copii pe care îi au Anda Călin și Liviu Vârciu sunt dovada supremă de iubire.
sursa: ego.ro