Anamaria Vasile

Iubita lui Putin, imagine rară. Cum și-a făcut apariția în Moscova și ce a spus despre războiul din Ucraina

Iubita lui Vladimir Putin, imagine rară în plin război cu Ucraina! Fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, s-a ținut departe de ochii presei, după izbucnirea războiului în Ucraina. A apărut recent însă în public, la „Festivalul Alina”, organizat la Arena VTB din capitala Rusiei, Moscova. Fosta sportivă a făcut declarații șocante legate de conflictul din Ucraina.

Iubita lui Putin, imagine rară în plin război
Iubita președintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, a șocat audiența, după ce a apărut la „Festivalul Alina”, organizat la Arena VTB din capitala Rusiei, Moscova. În plus acesta a ținut un discurs în fața presei în care a părut să compare victoria sovietică asupra nazismului din cel de-al Doilea Război Mondial cu evenimentele de astăzi din Ucraina, unde armata lui Vladimir Putin desfășoară „operațiunea militară specială”.

Despre fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva s-a scris în nenumărate rânduri că este iubita sau chiar soția președintelui rus Vladimir Putin, cu care nu mai puțin de patru copii. Șeful statului nu i-a recunoscut însă niciodată în mod oficial.

Alina Kabaeva a fost înconjurată de sute de copii la evenimentul cu puternic iz patriotic, unde în tribunele arenei și-a făcut apariția și infamul simbol rusesc „Z”, care a devenit sinonim cu războiul din Ucraina. Așadar, tânăra a ținut să dezmintă toate zvonurile care spuneau despre ea că este fugită undeva în Elveția au în vreun buncăr din Siberia.

Chiar dacă a ales să vorbească despre războiul din Ucraina, unde au fost uciși mii și mii de civili nevinovați, Alina Kabaeva a ales să poarte pentru acest eveniment o rochie roz cu imprimeu floral, la care a asortat o pereche de pantofi galbeni. În plus, cei aflați la fața locului nu au putut să nu remarce chipul plin de operații estetice ale fostei gimnaste. Rușii vor putea vedea înregistrarea integrală a festivalului pe 8 mai, în ajunul celebrei parade militare din Piața Roșie care comemorează „Ziua Victoriei” și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

sursa: impact.ro