Anamaria Vasile

Cu ce se ocupă Nikita, la 48 de ani, în Spania. “Am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?”. Viața i s-a schimbat complet.

„Acea Nikita nu mai există!”. Mihaela Ispas, alias Nikita de România, trăiește de ani buni la Malaga, alături de cele două fete ale sale. Recunoaște că nu spune pas atunci când unii români care o recunosc îi cer politicos să se fotografieze împreună.

Cu ce se ocupă Nikita în Spania
Mihaela Ispas, alias Nikita de România, cum era cunoscută în anii 2000 în țară, spune că nu mai în calcul vreun moment să revină acolo unde s-a născut. Plecată de aproape 15 ani ani în Spania, Nikita a vorbit cu impact.ro despre diferențele pe care le-a întâlnit între români și spanioli, dar și despre noul ei stil de viață. La cei 48 de ani pe care-i va împlini în toamna acestui an, Nikita admite că multe lucruri s-au schimbat în viața ei. În primul rând faptul că a devenit mama i-a modificat total optica asupra vieții.

„Sunt conștientă că mulți dintre cei care m-au cunoscut în tinerețe nu ar fi crezut în ruptul capului că eu voi deveni cândva mama. Sinceră să fiu, la un moment dat, nici eu nu mă vedeam în postura asta! Dar viața te pune deseori în anumite situații în care înveți să te descurci, într-un fel sau altul”, își începe ea seria confesiunilor pentru impact.ro.

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania! Acum am casa și mașina mea!”

Când a ajuns în Spania, avea deja o fetiță cu ea, pe Cristina, care va împlini curând 13 ani. Acum șase ani a venit pe lume și mezina familiei, Vanessa.

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, adaugă ea.

Nikita spune că are un partener de viață, în anii din urmă, pe Javier, un tip aparte care e de meserie polițist. Și pe care l-a cunoscut într-un mod aparte, în urma unei încăierări.

„Totul a plecat de la o poveste tristă, dar care s-a dovedit a-mi fi de mare folos mai târziu. Eram cu fiica mea cea mare și veneam spre casă, într-o seară târzie de vară. Am observat cum cineva încearcă să fure geanta unei femei în vârstă. M-am aprins și m-am băgat între cei doi, fiindcă între timp și femeia realizase că era victima unui jaf. Am apucat bine de geanta femeii și i-am tras vreo două, trei în cap ăluia. Era român, căci m-a înjurat și m-a întrebat că ce treabă am de mă amestec. A ieșit tărăboi mare, au venit și vreo două echipaje de poliție. Așa l-am cunoscut pe Javier!”, a rememorat ea astfel „prima întâlnire”.

Nu mai ia în calcul să se întoarcă în România
Pentru Nikita lucrurile par foarte clare astăzi:

„În primul rând, nu iau în calcul niciun moment să mă întorc acasă. Nu am niciun fel de motive. În România nu mai am pe nimeni. În Spania am noua mea viață. Iar diferența e uriașă, vă spun sincer. Spaniolii sunt diferiți de noi. Nu sunt la fel de invidioși și sunt mult mai deschiși decât românii. Aici am realizat că mulți dintre așa zișii mei amici din România stăteau în jurul meu doar din pricina interesului. Ba mă ciuguleau de bani, ba de alte favoruri. Aici, cum nu mai sunt acea Nikita, lucrurile s-au schimbat!”.

În ultima vreme s-a apucat, vrând-nevrând, de limba spaniolă, dar cel mai mult o mai amuză pe fosta noastră vedetă atunci când e recunoscută pe stradă și aude tot felul de comentarii în spatele ei.

„Mulți cred că am rămas cea de acum 20 de ani, dar acea Nikita nu mai există! Sunt câte unii care-și fac curaj, mă abordează politicos și-mi cer permisiunea să facem o fotografie împreună. Nu am refuzat pe nimeni până astăzi. Poate și fiindcă nu pot să nu recunosc că și acea perioadă de timp a făcut parte tot din viața mea!”, conchide ea.
sursa: impact.ro