Anamaria Vasile

Carmen Tănase, despre tumora pe măduvă descoperită de medici. Ce simptome avea la picior

Carmen Tănase i-a șocat pe fani cu mărturisirile despre starea sa de sănătate. Celebra actriță a dezvăluit că medicii i-au descoperit o tumoră pe măduvă. Vedeta a rememorat cel mai dificil moment din viața sa. De asemenea, ea a reușit să treacă peste această cumpănă și să învingă diagnosticul. ”Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el’‘, a povestit artista.

Carmen Tănase, detalii despre un moment de cumpănă: medicii i-au descoperit o tumoră pe măduvă
Carmen Tănase este una din cele mai apreciate și iubite actrițe de la noi. Deși mereu se afișează cu zâmbetul pe buze în fața fanilor și adoră să îi facă pe alții să surâdă, viața ei a fost plină de încercări grele.

Aceasta a povestit tuturor cum a fost diagnosticată cu tumoră pe măduvă. Medicii i-au oferit detaliile chiar înainte de pandemie. Actrița s-a luptat cu boala și a reușit să o învingă.

Ea a început să își pună câteva semne de întrebare de la unele dureri de picior, în urmă cu trei ani. Specialiștii au descoperit totul în urma unui RMN.

,,Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel”
”Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană. Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult.

Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă.

Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă. Asta se întâmpla acum trei ani’’, a declarat aceasta pentru emisiunea ‘’Vorbește lumea’’.

Risca să rămână paralizată
Artista a povestit că se afla într-un moment greu încercat, dar cu toate astea nu s-a rugat prea mult la Dumnezeu în acele clipe. Doctorii i-au spus atunci vedetei că risca să rămână paralizată dacă nu descoperea boala în timp util, mai cu seamă că era la limită.

Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a mai spus ea.

sursa: playtech.ro