Anamaria Vasile

Clipe de coșmar pentru Vlăduța Lupău! Soția fostului portar de la CFR Cluj a fost operată chiar înainte să rămână însărcinată: „E boala secolului la femei!”

Vlăduța Lupău (31 de ani) îi va aduce în curând fostului portar de la CFR Cluj, Adrian Rus (28), un copil pe lume, însă până să rămână însărcinată, cunoscuta artistă a trecut prin mai multe clipe de coșmar. Vlăduța Lupău s-a confruntat cu o boală cronică ce nu îi oferea posibilitatea de a deveni mamă.

Boala care i-a dat bătăi de cap artistei Vlăduța Lupău. Prin ce clipe de coșmar a trecut înainte să rămână însărcinată
Vlăduța Lupău formează de ani buni un cuplu cu Adrian Rus, fost goalkeeper la CFR Cluj în perioada iulie 2017 – februarie 2020, iar într-un interviu acordat recent, interpreta de muzică populară a povestit prin ce clipe de coșmar a trecut ca să poată avea un copil cu partenerul ei de viață.

Vlăduța Lupău fusese diagnosticată în trecut cu endometrioză, o boală cronică severă, nu atât de cunoscută, dar de care suferă aproximativ 10% dintre femei, potrivit OMS.

Din fericire, Vlăduța Lupău a fost operată și șansele ei de a putea da naștere au crescut considerabil:

Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro.

Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, potrivit wowbiz.ro.
Vlăduța Lupău nu a aflat că urmează să îl facă pe Adrian Rus tată în modul des întâlnit, respectiv printr-un test de sarcină. Ea a avut noi probleme de sănătate. De data aceasta, artista a acuzat probleme respiratorii. Iar în momentul în care a ajuns să își facă analizele la medic, a primit vestea că este însărcinată.

Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!

Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a mai transmis Vlăduța Lupău, potrivit sursei citate.

Interpreta de muzică populară este însărcinată în 6 luni de zile, iar în vara acestui an urmează să își strângă fiul în brațe.

sursa: playsport.ro