Anamaria Vasile

Informații șocante aflate dintr-o discuție telefonică a unui cuplu de ruși. Ce îl indemna femeia să facă

Un cuplu de ruși discutau despre agresarea femeilor din Ucraina. Cei doi au fost identificați. Primele informații arată că aceștia nu își recunosc vocile. Întreaga convorbire a fost înregistrată de serviciile din regiunea Herson.

Bărbatul și femeia au discutat timp de 30 de secunde, în limba rusă. Conversația a fost publicată pe data de 12 aprilie. Nu au fost oferite infomații exacte cu privire la viața lor personală.

Informații șocante aflate dintr-o discuție telefonică a unui cuplu de ruși
O rusoaică își îndemna soțul să agreseze ucrainence în timpul războiului din Ucraina. Ei au fost identificați, după ce întreaga convorbire telefonică a fost înregistrată de serviciile din regiunea Herson.

Soțul și soția au vorbit timp de 30 de secunde, la telefon, în rusă. Bărbatul care se află în „operațiunea specială” din război a fost îndemnat de partenera lui de viață să întrețină relații cu victimele din țara vecină.

„Du-te, violează ucrainence, dar nu-mi spune nimic: și nu uita de prezervativ”, a mărturisit femeia în timpul apelului.

Cuplul a fost urmărit de o echipă de jurnaliști de investigați, dar și de către o echipă a serviciului ucrainean.

Discuția șocantă purtată de cei doi a fost publicată pe data de 12 aprilie. Aceștia au discutat pe o rețea de socializare cunoscută în Rusia, unde și-au trimis poze și videoclipuri pe lângă conversație.

Cuplul a fost identificat, dar ei nu își recunosc vocile. Cei doi sunt recunoscuți ca fiind căsătoriți. Momentan, sursele nu au oferit informații exacte cu primire la viața lor personală.

China, principalul beneficiar al războiului Rusia-Ucraina
China, presupusul principal beneficiar al războiului dintre Rusia şi Ucraina, va organiza în această toamnă, cel de-al 20-lea Congres al Partidului Comunist, iar Xi a spus că va fi un „eveniment major”. Analiştii au prezis faptul că Xi fie va fi reales ca secretar general al Partidului Comunist, fie va fi ales la preşedinţia partidului, o funcţie care nu mai există din 1982.

„Acum, după evenimentele din Ucraina, i s-a închis această fereastră de oportunitate, ceea ce oferă Statelor Unite posibilitatea atât de a-l șantaja pe Xi, cât și de a negocia cu concurenții săi în condiții favorabile”, a adăugat agentul FSB.

Agentul a mai adăugat că FSB ia serios în considerare varianta ca „bătălia de pe teritoriul ucrainean este un război al SUA împotriva Chinei, în care americanii pur și simplu ne-au pus la cale și ne-au folosit”. Acesta a mai spus că acest conflict global dintre SUA și China a fost inevitabil.

Într-o altă ordine de idei, reamintim că vineri, 18 martie, liderul SUA şi cel al Chinei vor avea o discuţie directă despre invazia Rusiei în Ucraina.

sursa: bzi.ro