Anamaria Vasile

Iată cum arată fosta soție a lui Mihai Neșu, care l-a părăsit la câteva luni după ce a rămas paralizat

Mihai Neșu a fost părăsit în 2012 de soția lui, Maria, după șase ani de căsnicie. Fotbalistul era unul dintre cei mai apreciați de la noi din țară: juca ăla echipa națională și la o echipă de valoare din străinătate.

Din nefericire, în timpul unui antrenament el a suferit un accident tragic, care l-a paralizat pe viața. Nu numai că nu a mai putut să joace fotbal, lucru pe care și l-a dorit dintotdeauna, dar a rămas și paralizat în totalitate.

„Mi-am dorit toată viaţa să fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Şi a doua cea mai mare, să am fooooaarte mulţi bani. Ce să fac cu ei? Nu ştiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu ştiu de ce mi s-a întâmplat asta (n.r. accidentarea). Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun.

Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi. Aveam talent şi la desen, la pictură, dar mai ales la modelaj. Eram singurul care aveam răbdare. Dar, din păcate, nu le-am dat importanţă. Eram animalul din om pe teren şi când plecam acasă eram mieluşel liniştit. Voiam să demonstrez tuturor că, deşi eram mic şi firav, mă pot lupta cu oricine de la egal la egal. Aveam o voinţă extremă.

Lumea a iubit-o, nu ştiu cât de folositoare mi-a fost asta, dar lumea m-a iubit aşa. Fotbalul e un sport văzut mai puţin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care îmi erau cei mai credincioşi. Şi aşa m-am dus şi eu pe drumul ăsta, al credinţei”, spunea Neşu într-un interviu la Trinitas.

Soția lui, Maria, l-a părăsit la doar câteva luni de la accidentare. Fotbalistul s-a accidendat la jumătatea anului 2011 și în 2012 actele de divorț erau deja semnate.

Atunci, ea a motivt alegerea să într-un fel care i-a adus multe critici: „Nu pot să sta cu un bărbat paralizat”, a fost explicaţia ei.

sursa: bzi.ro