Anamaria Vasile

Anamaria Prodan, gest incredibil în toiul nopții. Reghecampf și Corina au rămas fără cuvinte

Anamaria Prodan a luat o decizie importantă în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Agentul FIFA a decis că este momentul oportun pentru a-și expune sentimentele pe care le are față de antrenorul Universității Craiova. Ce surpriză i-a pregătit vedeta cunoscutului tehnician în plin scandal de divorț.

Anamaria Prodan face mişcarea momentului
Fiica regretatei artiste Ionela Prodan este plină de surpriză. Anamaria Prodan a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta, având în vedere tensiunile dintre cei doi. Sexy-impresara cunoaște foarte bine situația lui Reghecampf. Presupusa lui amantă, Corina Caciuc, urmează să nască în curând. Bruneta va aduce pe lume un băiețel la începutul lunii mai, după cum arată presa centrală.

Pe Anamaria Prodan nu o impresionează faptul că Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară. Vedeta a postat, pe contul ei de socializare, o declarație de dragoste pentru antrenorul român, fără să țină cont de procesul de divorț.

Anamaria Prodan a recunoscut la a doua înfățișare de divorț că nu îl mai văzuse pe Reghecampf de mai bine de un an nici ea și nici copiii. Totuși, impresara nu poate da uitării anii petrecuți împreună. Și pare că este dispusă să treacă peste orice pentru binele familiei ei.

Și cu asta am spus tot, eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta.

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a scris agentul FIFA pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare.

Mai sunt doar câteva săptămâni până ce Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară. Corina Caciuc așteaptă cu mare nerăbdare să își strângă în brațe copilul. Însă Anamaria Prodan pare că vrea să îi facă inimă rea. Impresara a scris pe Instagram ce simte pentru Reghecampf, fără să țină cont de faptul că declarația ei ar putea să o afecteze pe actuala iubită a tehnicianului.
sursa: playsport.ro