Anamaria Vasile

Cristina Bâtlan, înşelată de soţ timp de 5 ani. L-a iertat şi a mers chiar la nunta lui

Cristina Bâtlan are o poveste de viață incredibilă. Femeia de afaceri a fost înșelată de soț timp de cinci ani. Când a aflat s-a despărțit imediat de soțul ei, cu toate că împreună clădiseră o relație de 26 de ani. Mai mult, jurata emisiunii Imperiul Leilor a avut puterea chiar îl ierte și să meragă la nunta bărbatului alături de care se vedea pentru tot restul vieții.

Cristina Bâtlan a fost înşelată de soţ timp de 5 ani, dar a trecut peste decepție și a mers chiar la nunta lui
Pe Cristina Bâtlan o cunoaște o țară întreagă. Este „leoaica” – prezența feminină din juriul emisiunii Imperiul Leilor – care aduce întotdeauna echilibru atunci când ceilalți lei încep să își arate colții. Este o femeie de succes, cu o carieră strălucită în afaceri. Brandul său de genți și încălțăminte este cunoscut și apreciat atât în țară cât și în afara granițelor.

În plus, Cristina Bâtlan a devenit și persoană publică odată cu intrarea sa în proiectul „Imperiul Leilor”.

Însă în ciuda succesului răsunător pe care îl are, în spatele zâmbetului cald se ascunde, de fapt, o poveste de viață cum rar ne e dat să auzim.

Femeia de afaceri a fost invitată de Cătălin Măruță în cadrul podcastului său și a dezvăluit cât de greu i-a fost ca după 26 de ani să pună punct căsniciei, după ce l-a prins pe soțul ei cu amanta cu care avea o relație de cinci ani.

„Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă.

Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești.

Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt” , a mărturisit femeia de afaceri.

„Într-o relație nu este numai unul de vină”
Gândind retrospectiv, Cristina Bâtlan este de părere că nu doar soțul ei a fost vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, ci, ca întotdeauna, culpa se împarte la amândoi parteneri în mod egal. Însă cu toate acestea nu a acceptat să continue relația cu omul alături de care credea că își va petrece tot restul vieții.

„Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el? În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva.

Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție? Business-ul era deasupra relației”, a povestit Cristina Bâtlan.

Nu s-a lăsat doborâtă de momentele dificile de care a avut parte și, ca orice om puternic, a reușit să depășească decepția. Mai mult, ea a avut puterea să își ierte soțul și să păstreze o relație de prietenie cu el. Bărbatul a invitat-o la nunta lui, iar Cristina a acceptat, dând dovadă de o tărie și maturitate ieșite din comun.

sursa: ego.ro