Anamaria Vasile

Jador a încercat să ţină relaţia cu Georgiana Elisei departe de ochii curioşilor şi de multe ori a negat că ar fi cu ea!❤️ Acum, însă, artistul a făcut un gest neaşteptat prin care şi-a asumat povestea de dragoste cu tânăra😮 Este prima oara când face aşa ceva

Fostul concurent de la Puterea dragostei nu își poate lua ochii de la iubita lui! Iată cum a reacționat la poza cu Georgiana Elisei

De ani buni, Jador și Georgiana Elisei trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din basme! Cei doi tineri au avut parte, de-a lungul timpului, de multe suișuri și coborâșuri în relația lor de cuplu, însă de fiecare dată s-au întors unul la celălalt, dovedind că dragostea este mai importantă decât orice pe lumea asta.
După ce toți au crezut că ultima lor despărțire este fără îndoială definitivă, Jador și Georgiana Elisei au fost văzuți împreună în noaptea dintre ani, lucru care i-a bucurat nespus de mult pe fani.Jador, reacție plină de iubire la fotografia cu Georgiana Elisei!
Fotografia de la petrecerea de Revelion la care au fost prezenți cei doi, în calitate de cuplu, a fost o mare surpriză pentru toată lumea, mai ales după ce Jador dădea semne în urmă cu ceva timp că nu mai există cale de întoarcere în relația lor. Este mai mult decât evident că Georgiana reprezintă pentru râvnitul artist una dintre cele mai importante persoane din viața lui, iar acest lucru l-a dovedit cu fiecare ocazie, la fel cum a făcut și de această dată.
În urmă cu puțin timp, a apărut pe TikTok un clip video editat de fani cu Georgiana Elisei, unde pe fundal se aude noua piesă a lui Jador. Printre sutele de reacții primite de la fani a apărut și cea a lui Jador! Chiar dacă nu este contul ei oficial, cântărețul a decis să lase un comentariu plin de iubire.

Mesajul publicat de Jador imediat după ultima despărțire de Georgiana Elisei
În urmă cu mai bine de o lună, artistul a lansat o piesă dedicată celei mai importante femei din viața lui, melodie care a și reușit să ocupe primul loc în tendințe pe YouTube, având mii de vizualizări în doar câteva zile. Solistul a postat la momentul respectiv un mesaj pe contul său de socializare în care mărturisea că el și Georgiana Elisei au decis să se despartă definitiv.

„Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o.

Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație. Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”, a scris Jador pe pagina sa personală de Instagram.