Anamaria Vasile

Cum poți face cumpărături la Dedeman dacă ești nevaccinat. Ce soluție au găsit frații Pavăl

Cum poți face cumpărături la Dedeman dacă ești nevaccinat. Frații Pavăl au găsit o soluție pentru persoanele care nu au certificat verde. Acestea pot comanda produse online și pot merge să le ridice în magazinul ales pentru a le ridica. Dedeman a ales ca angajații să ofere consultanță în parcarea unităților comerciale, acolo unde pot fi preluate comenzile, în intervalul programului de lucru.

Cum poți face cumpărături la Dedeman dacă ești nevaccinat
Cum poți face cumpărături la Dedeman dacă ești nevaccinat. Potrivit hotărârii de guvern din data de 25 octombrie, persoanele care nu sunt vaccinate nu mai pot intra în marile centre comerciale.

Accesul în magazine pentru cei vaccinați se face doar în baza verificării certificatului verde. Pentru a veni în ajutorul persoanelor care nu s-au vaccinat anti-COVID, Dededam a găsit o soluție. Clienții nevaccinați pot prelua comanda din parcarea magazinului și vor fi ajutați de angajații companiei, conform retail.ro.

Și retailerul electro-IT Altex a anunțat că servește persoanele fără certificat verde în fața magazinelor, în cazul în care au de returnat un produs sau au o problemă care necesită service.