Anamaria Vasile

ÎI PLÂNGI DE MILĂ! CÂȚI BANI MAI ARE IRINEL COLUMBEANU, DE FAPT

Ultimii ani nu au fost prea buni și prosperi pentru Irinel Columbeanu. Cel care învârtea banii pe degete lângă femei frumoase a ajuns, acum, în sapă de lemn. În urmă cu zece ani se afla în topul celor mai bogați români, cu o avere de peste 150 de milioane de euro.

În anul 2015, Agenția de Presă Mondenă scria despre Irinel Columbeanu că a sărăcit în ultimii ani. Dacă înainte era clasat în topul celor mai bogați români, cu o avere de peste 150 de milioane de euro, avea terenuri și mașini, de data aceasta a ajuns în sapă de lemn.

Potrivit informațiilor, Irinel Columbeanu deținea o vilă în Izvorani, acolo unde a locuit alături de Monica Gabor, mai multe terenuri în Ilfov, două mașini care valorau în jur de 820.000 de euro, dar și o avere de milioane de euro. Ei bine, după atâția ani, bărbatul a rămas cu sume modeste pentru a-și duce traiul de pe o zi pe alta. În urmă cu câțiva ani, a fost lovit și de criză și ajunsese să își vândă din proprietăți. Iar pierderile nu s-au oprit aici: Irinel inventase un nou material de construcții, Columbenit, dar care nu a avut succes. Pentru afacere, luase un credit de 5.1 milioane de euro, iar pentru că a fost un eșec, a pierdut 56 de terenuri în Ciolpani. Datoria, apoi, s-a ridicat la 7 milioane de euro.”Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit. Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. m mai avut perioade de asta, nu m-am născut în vile sau mașini scumpe, începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu se mi se pare că este așa cenușă, nu este o situație plăcută, dar asta este”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.