Anamaria Vasile

Care sunt cele 3 ingrediente din farfurie? Ghicești? 97% din oameni răspund greșit!

Majoritatea oamenilor au tendinţa de a răspunde că în farfurie se află un mic dejun alcătuit din cartofi prăjiţi şi un ou ochi. Singura parte adevărată a răspunsului este că acesta chiar este un mic dejun. Un mic dejun mult mai sănătos decât cel pe care îl intuiţi.

Va dau un indiciu. Cartofii sunt mere. Puteţi ghici celelalte ingrediente?

Răspunsul corect este:

Iaurt cu piersică și mere!

Test de personalitate – Cine a spart vaza?

Într-o zi, poate că vei avea în față un puzzle parcă scos dintr-o carte scrisă de Agatha Christie sau dintr-un caz a lui Sherkock Holmes. Poate că acest test te va pune în dificultate cât să îți dai seama că nu e atât de ușor.

Alege vinovatul și află ce spune asta despre tine. Cine a spart vaza?

Copilul A

Acesta arată ca și cum este cel mai vinovat. Ochii lui sunt fixați pe podea și pare că se simte sincer vinovat în legătură cu ceva ce a făcut. Până și locul unde este plasat este diferit, mult mai în stânga față de ceilalți copii.

Poate că și frații lui l-au convins că el a făcut-o. Ești o persoană care observă totul și nu pierde din vedere niciun detaliu. Nu este ușor pentru cei din jur să te păcălească, tu ești cel care îi urmărește mereu pe ceilalți și notează mental toate detaliile și schimbările comportamentului și trupului.

Principala ta caracteristică este responsabilitatea și vrei să demonstrezi asta în toate modurile posibile. Toate deciziile tale sunt luate cu mare grijă și nu ești genul de persoană care se va grăbi și va acționa impulsiv.

Copilul B

Această fetiță pare că este cea mai mare din întregul grup și poate avea vârsta potrivită pentru a avea grijă de frații mai mici. Se uită direct la copilul numărul A ca și cum el este cel respinsabil pentru spargerea vazei. În același timp, privirea ei oferă afecțiune și înțelegere.

Aceasta nu judecă pe nimeni și, mai mult, nici tu nu o faci. Privețti viața altfel și crezi în importanța iertării. Ești conștient de propriile tale defecte în aceeași măsură în care ești conștient de defectele altora.

Ești practic și rațional din natură și știi cum să privești orice problemă cu cea mai logică soluție, ceea ce înseamnă că ești capabil să-ți îndeplinești scopul în cea mai mare parte a timpului.

Copilul C

Nu atât de vizibil plasat ca ceilalți, acesta și-a pus mâinile în buzunar și pare speriat. Pare că dă vina pe copilul A, dar într-o manieră lipsită de moralitate. Se poartă ca și cum este vinovatul, dar nimeni nu știe asta pentru că toți dau vina pe copilul A.

Te ascunzi în spatele altora, asemenea copilului C și pare că verdictul este în favoarea sa, ceea ce înseamnă că te-ai născut să fii un lider pentru cei din jur. Oamenii vin la tine atunci când au nevoie de ajutor și îți pasă de fericirea celor din jur.

Plin de opinii și carismatic, ești pregătit să preiei inițiativa în orice situație. Îți dorești fericire și măreție, atât pentru grup, cât și pentru tine.

Copilul D

Această fetiță se ține de fusta mamei ca și cum îi este frică. În afară de mamă, aceasta este singura care privește vaza insistent. Poate că aceasta se ascunde de persoana care ar putea să o pedepsească. Asta înseamnă că ești sensibil.

Totuși, tot ceea ce își trece prin mâini este un succes într-un final. Încerci mereu să te îmbunătățești ca persoană, dar și munca pentru a reuși în viață. Îți este ușor să ai încredere în ceilalți și sensibilitatea ta te ajută să înțelegi oamenii mai bine. Ești de neuitat pentru toți oamenii care te întâlnesc.