Anamaria Vasile

Ce studii are Pepe, de fapt! Oana Zăvoranu l-a dat de gol:

De câteva zile, Oana Zăvoranu îi atacă pe Pepe și pe Raluca Pastramă și este cum nu se poate mai revoltată și pe inflencerii din România. Nu este, însă, un subiect de actualitate, căci în trecut, bruneta l-a desființat pe fostul său soț, la adresa căruia a avut numai cuvinte de…„laudă”.

În urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu l-a desființat pe Pepe, despre care a spus că nu are școală și că a ajuns sus datorită ei.

Într-un mesaj tranșant, vedeta l-a făcut cu ou și cu oțet pe artist și a dezvăluit lucruri interesante și uimitoare și din interiorul mariajului cu el.

„De scoala nu mai zic…Are 4 clase cu recreatii cu tot. Mediocritate si manele. N-are el vacante cata scoala am eu…aoleu, stati asa ca am uitat ca eu sunt si saraca, si inculta si posedata, nu am nici case ca de aia am stat eu la el in mansardala…nu am nici masini (ca de aia mi-a luat el vreo 3-4 cu cheita), merg si cu rata, am si ciunga-n par, sunt si nebuna, si vreau sa apar si la tv pe spatele lui, ca doar vorbind de el ma mai baga si pe mine cineva in seama…” a spus bruneta, acum ceva timp.

„Îi gătește piranda pireu de cartofi”
Tot atunci, Oana Zăvoranu a atacat-o și pe Raluca Pastramă, pe care a numit-o pirandă.

„Haideti ca imi fac doua trei zile timp sa ne amuzam impreuna de romisoru’ cu chica de cocalar….auziti, da parca a mai si intrat la apa asa de cand l-am lasat, si parca e si cam cat de inaltut la fel de latut nu?…ii cam place shaorma oare, sau ii gateste piranda pireu de cartofi sinsarmai?……ca indiferent de cat de mirobolant se da el in filmuletul lui cu pistoale de apa, EU AM INCETAT SA IL MAI IUBESC, EU L-AM LASAT PRACTIC, SI LOGIC CA EL A PLECAT „ranit” DAR DOAR DUPA CE A LUAT SI VALIJOARA CU MUNITIE DE VANZARE LA TARANUSUL ALA DE NASU’ mare care ce credeti?” a mai spus Oana Zăvoranu, la momentul respectiv.