Anamaria Vasile

Top 10 bancuri despre secretare. Care este diferenţa între o secretară bună şi una foarte bună

1. Un şef ajunge la birou dimineaţa cu fermoarul de la pantaloni desfăcut. Secretara, neştiind cum să-l pună în temă direct, îl abordează: – Şefule, azi dimineaţă, când ai plecat de acasă, ai închis uşa de la garaj? Fraza nu a avut darul să-l lumineze aşa că tipul a intrat în birou un pic nedumerit. Se aşează la birou, începe treaba şi-şi vede prohabul desfăcut. În momentul respectiv are o revelaţie referitor la spusele secretarei aşa că se gândeşte să o necăjească un pic. O cheamă în birou să-i aducă o cafea şi o întreabă: – Când ai văzut uşa de la garaj deschisă mi-ai văzut şi Jaguarul? Secretara, zâmbind un moment răspunde: – Nu, şefule. Tot ce am văzut era un Mini cu două cauciucuri desumflate.

2. Care e diferenţa între o secretară bună şi una foarte bună? Cea bună spune: – Bună dimineaţa, domnule director. Secretara foarte bună: – S-a făcut dimineaţa, domnule director!

3. Poliţistul care cerceta un caz de sinucidere o întreabă pe secretară: – Drăguţo, nu ştii de ce s-a aruncat şeful tău pe fereastră? – N-am idee, dar era aşa un om drăguţ şi atent! Luna trecută mi-a cumpărat o blană, săptămâna trecută mi-a cumpărat o maşină sport, iar azi dimineaţă un inel cu diamant! După aceea, mi-a spus că ar vrea să se culce cu mine şi m-a întrebat ce îi cer în schimb. – Si ce i-ai răspuns? – Că aici în birou, lumea îmi dă de obicei 50 de dolari…

4. Un om însurat avea o aventură cu secretara. Într-o zi au mers după- amiaza la ea acasă şi au făcut dragoste. Extenuaţi au adormit şi s-au trezit abia pe la 8 seara. Îngrijorat, bărbatul a început să se îmbrace repede şi a rugat-o pe iubita lui să îi ia pantofii, să îi ducă afară şi să îi tăvălească prin iarbă şi noroi. Apoi s-a încălţat şi s-a dus acasă. „Pe unde ai umblat?” l-a întreabat soţia. „Nu te pot minţi, dragă…am o aventură cu secretara. Am făcut sex cu ea toată după-amiaza”. Soţia îl măsură cu privirea şi observându- i pantofii ţipă: ” Minţi nenorocitule! Ai fost să joci golf!”