Anamaria Vasile

Nelu Tataru nu respectă măsurile împotriva coronavirusului! Ministrul Sănătății a ieșit la restaurant fără să păstreze distanțarea socială! / FOTO

Chiar dacă începând de astăzi sunt aplicate noi măsuri împotriva coronavirusului, iată că nici măcar Nelu Tătaru nu respectă legea!

Ministrul Sănătății a fost surprins în urmă cu doar o seară într-un iglu de doar câțiva metri, în interiorul căruia se afla cu mai multe persoane, care nu fac parte din familia lui!

Nelu Tătaru, surprins la restaurant!
Ministrul Sănătății nu respectă legea!
Deși autoritățile încearcă mai tot timpul să le spună oamenilor să respecte legea pentru a putea să scăpăm cât mai repede de virusul care

a dat peste cap toată România, iată că însăși ele nu respectă toate măsurile pe care le impun, iar în acest caz vorbim despre cum a fost surprins seara trecută Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru!

Aflându-se la Iași, Ministrul Sănătății a ieșit să ia masa alături de Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean, care a venit însoțit alături de soția lui, dar și de către cei doi copii minori.

Aceștia au ales să stea într-un iglu de plastic, iar deși autoritățile au decis interzicerea acestora începând de astăzi, deoarece este considerat un spațiu închis, iată că nici măcar Nelu Tătaru nu respectă acest lucru!

Nelu Tătaru nu respectă distanțarea socială!
Potrivit 7iași.ro, grupul cu care Nelu Tătaru a ieșit a stat mai multe minute în iglu aflat în fața unui restaurant din Iași, acolo unde au consumat mai multe platouri cu fructe de mare.

Deși inițial acesta era închis doar parțial, la un moment dat cei aflați in interior au decis să solicite închiderea prelatei care bloca accesul înauntru.

În cazul lor nu sunt prea multe cuvinte de adăugat, asta pentru că se poate observa cu ochiul liber că într-o astfel de ”locație” distanțarea socială nu are cum să fie deloc respectată, iar într-adevăr spațiul este unul închis!

De astăzi se aplică noile măsuri!
Chiar dacă Nelu Tătaru nu a respectat legea în acest caz, de astăzi românii trebuie să știe că suntem în carantină parțială, iar de acum există o nouă serie de măsuri și restricții care trebuie să fie bine respectate!

Toate școlile din România au fost închise, iar cursurile

se fac în mediul online, magazinele își suspendă activitatea la ora 21:00, iar circulația în intervalul 23:00 – 05:00 este interzisă fără un motiv întemeiat! scrie scrie spynews.ro