Anamaria Vasile

Cine este sotul Aspirinei din Las Fierbinti

Sot Aspirina din Las Fierbinti. Aspirina, personajul cu acest nume hilar, este intepretat de una dintre cele mai talentate actrite din Romania. Putini stiu insa ca sotul ei este chiar Mimi Branescu, „creierul” din spatele serialului Las Fierbinti de la PRO TV.

Mirela Oprisor si Mimi Branescu au fost iubiti in timpul facultatii, dar viata i-a purtat apoi pe drumuri diferite. Insa, dragostea i-a reunit, s-au casatorit si au impreuna si o fiica, Ana. Cei doi formeaza o echipa imbatabila atat pe platoul de filmare, cat si acasa. Care este secretul lor? Mirela a dezvaluit chiar ea intr-un interviu.

„Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem.

Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal, dar eu efectiv nu știu cum e altfel și atunci nu am termen de comparație. Nu pot să-ți spun cum ar fi dacă. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine”, declara Mirela Oprisor, scrie unica.ro.

Sot Aspirina din Las Fierbinti. „Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie. Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva.

De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!”, a mai declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat pentru Revista Psychologies.