Anamaria Vasile

Motivul pentru care Gina Pistol nu a spus ca este insarcinata

Gina Pistol si Smiley sunt in culmea fericirii. Cei doi vor deveni parinti, in curand. Dupa o relatie de aproape patru ani, Gina si Smiley formeaza un cuplu deosebit.

Motivul pentru care nu au anuntat ca vor deveni parinti.

Fanii celor doi s-au aratat putin revoltati pentru faptul ca au tinut secret acest lucru. Din spusele apropiatilor, Gina Pistol si Smiley, au tinut totul ascuns pentru ca li s-a recomandat sa faca acest anunt abia dupa trimestrul trei de sarcina, scrie Impact.

“Gina parca pluteste de cand a aflat. Este ceea ce isi dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal ca este foarte fericita, insa, in acelasi timp, tinand cont de faptul ca nu mai are chiar 25 de ani, este si putin emotionata, precauta. Acest copil nu a aparut din senin, ea si Smiley si l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejeaza de mult timp. Insa nu au fost disperati, nu au asteptat barza cu cronometrul in mana. Au spus ca atunci cand o sa vrea Dumnezeu, se va intampla.

Este o decizie a unor oameni maturi, pregatiti pentru viata de familie, care pentru ei nu inseamna un act la primarie. Inseamna dragoste, respect, intelegere. Sunt putini necajiti pentru faptul ca s-a aflat. Nu pentru ca ar avea de ascuns, ci pentru ca isi doreau sa treaca macar primul trimestru de sarcina, pentru a se asigura ca totul este in regula”, au declarat apropiati ai cuplului.

Perioada de izolare i-a apropiat foarte mult.