Anamaria Vasile

Simina a spus adevarul despre tatal lui Dominic! Nu s-a mai putut abtine: ”Eu si Jador nu aveam cum sa…”

Simina a fost foarte des criticata pentru faptul ca a ales sa isi intemeieze o familie cu Alex Zanoaga si nu cu Jador.

Ba mai mult, in momentul in care si-a anuntat sarcina, toata lumea a presupus atomat ca ar fi copilul lui Jador, in niciun caz al lui Alex.

Simina a fost postat o fotografie cu Dominic si a primit un comentariu care a scos-o din sarite. O urmaritoare i-a spus acesteia ca Dominic ar fi fost mai frumos ”daca era cu Jador”. Acela a fost momentul in care Simina nu s-a mai abtinut si a spus tot adevarul despre relatia dintre ea si Jador.

”Poate asa stii de la mama ta ca esti copilul tatalui tau, dar tu esti a unui vecin. Sa stii ca in cazul tau este posibil. Dar in cazul meu nu! Dupa cum vedeti, Dominic seamana cu Alex si eu cu Jador nu aveam cum sa facem un copil”, a scris Simina. Urmariti discutia exacta in fotografia de mai jos:

Simina Loica si Alex Zanoaga sunt o familie frumoasa si fericita. Drgaostea lor s-a implinit in momentul in care pe lume a venit Dominic. Desi a trecut mult timp de cand Simina si Jador au fost impreuna, Simina inca primeste zilnic comentarii referitoare la acesta, iar Alex este comparat zilnic cu Jador. Putina lume a inteles faptul ca relatia Siminei cu Jador nu avea niciun viitor, mai ales din cauza faptului ca ea isi dorea o familie si un copil, iar Jador nu era persoana pe care sa te poti baza.