Anamaria Vasile

Gabriel de la Puterea Dragostei se căsătorește! Și-a cerut iubita de soție, iar ea a spus DA! Primele imagini

Gabriel de la Puterea Dragostei a cerut-o de soție pe iubita lui, Ana Maria.

Gabriel de la Puterea Dragosei este în al nouălea cer. Fostul concurent din show-ul de la Kanal D a cerut-o de soție pe iubita lui, iar ea a acceptat fără să stea pe gânduri.

După o relație zbuciumată cu Daiana, Gabriel de la Puterea Dragostei și-a găsit în sfârșit jumătatea. Chiar înaintea marii finale el își declara iubirea pentru noua femeie din viața lui, iar acum a decis să ducă relația la un alt nivel.

Gabriel de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina lui de Instagram o fotografie în care apare alături de tânăra care i-a furat inima. El a scris cu trandafiri, pe asfalt, „Vrei să fii soția mea?”, iar imaginea cu ei doi zâmbind fericiți arată că ea a acceptat fără să stea pe gânduri.

Gabriel de la Puterea Dragostei și iubita lui
Gabriel de la Puterea Dragostei și iubita lui, Ana Maria, după ce a cerut-o de soție
În urmă cu doar o săptămână, Gabriel de la Puterea Dragostei și iubita lui au luat o pauză
Deși la începutul lunii august Gabriel de la Puterea Dragostei și iubita lui, Ana Maria, treceau printr-un moment dificil, se pare că s-au împăcat și sunt mai hotărâți ca niciodată să-și petreacă tot restul vieții împreună.

Abia ieșit din finala sezonului 2, fostul concurent și-a deschis sufletul, într-un interviu live, dat la WOWbiz.ro. ”Am o prietenă aici în România, acasă la mine, este brunetă și frumoasă. Recunosc, sunt îndrăgostit de ea și sper să fim fericiți multă vreme de acum înainte. Îmi place mult, dar este puțin cam geloasă! De aceea, suntem puțin separați acum, s-a supărat puțin…O să depășim momentul, sunt sigur, dar mai durează pentru a avea încredere deplină în cuplu”, spunea Gabriel de la Puterea Dragostei, cu sinceritate, la WOWbiz.ro, în urmă cu doar o săptămână.